voorzitter Frankwin Mussche tekent het contract met Klaverblad - Foto: BB-Lopers
voorzitter Frankwin Mussche tekent het contract met Klaverblad
Foto: BB-Lopers

BB-Lopers en Klaverblad verlengen contract

Zwolle – Na een mooie en succesvolle samenwerking de afgelopen vier jaar hebben BB-Lopers en Klaverblad het sponsorcontract met twee jaar verlengd. Dit betekent dat Klaverblad ook de komende twee jaar de trotse hoofdsponsor is van de Blauwe Brigade.

“Wij geloven er in dat samen actief zijn mensen dichter bij elkaar brengt”, zegt Angela van Dalen, sponsormanager bij Klaverblad. “Het verenigingsleven is voor heel veel Nederlanders enorm belangrijk en dat ondersteunen wij graag.”

“De doelen van Klaverblad passen heel goed bij waar wij als club voor staan”, aldus Mark Hogeboom, contactpersoon voor de sponsoring bij de BB-Lopers. “Hardlopen lijkt een hele individuele sport, maar juist door samen te trainen en op te trekken komen we tot mooie resultaten. En door veel samen te trainen en naar evenementen te gaan versterken we elkaar niet alleen in het hardlopen maar ook verder in het sociale leven.”

Met Klaverblad als hoofdsponsor kunnen de BB-Lopers verder bouwen aan hun doelen. Frankwin Mussche, voorzitter van de BB-Lopers: “Naast heel hard lopen en presteren vinden wij het ook belangrijk om bewegen en gezond leven te stimuleren. Presteren en plezier begint bij een gezellige en saamhorige vereniging waar iedereen zich thuis voelt. Met de ondersteuning van sponsoren zoals Klaverblad kunnen wij voldoen aan deze doelen.”

“Nu we een uitweg lijken te zien uit de Corona-periode zien we de uitingen van Klaverblad de komende periode hopelijk weer veelvuldig in Zwolle. De plannen liggen er voor een cross bij de Wijthmenerplas die georganiseerd wordt in samenwerking met AV PEC en uiteraard komt de Klaverblad BB Lopers Baanclassic ook weer op de agenda. Naast de uitingen bij de wedstrijden voorziet Klaverblad de BB Lopers ook van een nieuwe trainingsset, een bidon en een sporttas.”

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.