Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert Oldtimertoertocht voor mensen met kanker en hun naasten - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert Oldtimertoertocht voor mensen met kanker en hun naasten

Zwolle – Op zaterdag 28 augustus organiseert Nazorgcentrum IntermeZZo in samenwerking met de Triumph TR club Holland een Oldtimer toertocht.

Deze bijzondere dagtrip is bedoeld voor mensen bij wie kanker in hun leven dichtbij is of was: de patiënt zelf, maar ook diens naaste. Immers, kanker heb je niet alleen. Doel is een dag ontspanning, even afstand nemen van de dagelijkse zorgen en genieten.

De Oldtimertoertocht begint om 10.00 uur met een ontvangst bij IntermeZZo in Zwolle. Op de parkeerplaats staan zo’n vijfentwintig a dertig oldtimers opgesteld. Per persoon is er een eigen oldtimer met privéchauffeur beschikbaar.
Via een landelijke route gaat het naar Paleis het Loo in Apeldoorn. Hier is er een exclusieve rondleiding bij de koninklijke voertuigen. Er is tijd om met elkaar te genieten van een gezamenlijke lunch en even te kijken in de tuinen. Daarna rijden de oldtimers via een mooie route richting IntermeZZo waar deze dag rond 17.00 uur sfeervol wordt afgesloten.
Manager Corine den Hollander en enkele vertrouwde vrijwilligers van IntermeZZo ontvangen en begeleiden de gasten.

In IntermeZZo’s jubileumjaar 2020, het nazorgcentrum bestond toen 10 jaar, kon de toertocht vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Omdat de TR-club jubileert en voor de 5e keer dit evenement faciliteert met auto’s en chauffeurs, wordt op 28 augustus alsnog een extra feestelijke versie verzorgd. De eigen bijdrage is slechts 10 euro per persoon.
De Oldtimertoertocht is een evenement. IntermeZZo volgt de actuele richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de coronamaatregelen, ook t.a.v. vaccinatie en testen.

Meer informatie en aanmelden kan bij IntermeZZo op locatie of via (038) 424 6088.

Artikel delen: