VV Berkum
VV Berkum

Berkum 1 en 2 pakken draad weer op

Zwolle – Na een korte vakantieperiode is de hoofdselectie van VV Berkum dit weekend weer begonnen met het tweede deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 en iets later pakt ook het tweede elftal de draad weer op.

De hoofdmacht van de Zwollenaren speelt op zaterdag 7 augustus op eigen terrein vanaf 14.30 uur het eerste oefenduel tegen derdedivisionist VVOG. Bij alle gratis toegankelijke oefenwedstrijden is publiek welkom, mits er rekening wordt gehouden met de coronamaatregelen.

Op dinsdag 10 augustus speelt Berkum 1 ook weer thuis tegen eersteklasser Huizen, waarbij om 20.00 uur wordt afgetrapt en op zaterdag 14 augustus begint om 17.00 uur een uitwedstrijd bij zondageersteklasser Rohda Raalte.

De hoofdmacht van Berkum neemt op dinsdag 17 augustus deel aan het toernooi om de Steenwijker Toren Cup, waarbij het eerste duel om 20.00 uur begint. De andere deelnemers zijn eersteklasser en gastheer Olde Veste ’54, zondaghoofdklasser Alcides uit Meppel en Buitenpost uit de zaterdagse Hoofdklasse B. Het toernooi wordt op zaterdag 21 augustus vanaf 16.00 uur vervolgd. Op dinsdag 24 augustus sluit Berkum 1 het oefenprogramma af met een thuiswedstrijd tegen eersteklasser Go-Ahead Kampen, die om 20. 00 uur begint.

Op zaterdag 28 augustus begint Berkum aan de nieuwe competitie in de Hoofdklasse B met een thuiswedstrijd tegen AZSV uit Aalten. Die wedstrijd begint, anders dan vorige jaren, om 14.45 uur en dat aanvangstijdstip geldt dit seizoen ook voor de andere thuiswedstrijden van Berkum 1.

Tweede elftal
Het tweede elftal van VV Berkum oefent op zaterdag 21 augustus vanaf 12.00 uur thuis tegen Schalkhaar 2. Een week later wordt er, ook weer thuis, vanaf 11:45 uur geoefend tegen Flevo Boys 2 en op dinsdag 7 september trapt Berkum 2 in Heino om 20.00 uur af tegen Heino 2. Daarna volgt voor het tweede op dinsdag 14 september een oefenwedstrijd bij Rohda Raalte 2, die ook om 20.00 uur zal beginnen.

Het tweede elftal van Berkum speelt in september ook nog drie bekerwedstrijden, die alle drie om 12.00 uur beginnen. Er wordt op zaterdag 4 september gestart met een thuiswedstrijd tegen WHC 2, een week later volgt een uitduel bij Hatto Heim 2 en op 18 september wordt er op het eigen Sportpark De Vegtlust gebekerd tegen het tweede team van plaatsgenoot WVF.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Zonde dat de competitie vorig seizoen werd stel gelegd ivm Covid-19 want koploper “VVB”lag keurig op titelkoers, zoals we dat gewend zijn onder Arno Hoekstra. Daarom zie ik ook het nieuwe seizoen met veel vertrouwen tegemoet. Al scheuren de bomen, al kraakt het riet ….


    Maak melding

Reageer