Decemberfeesten Zwolle met The Great Piano Show

Zwolle – Van 19 tot en met 31 december vinden in de Broerenkerk in Zwolle de Decemberfeesten weer plaats. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie ook dit jaar weer een spetterend programma weten neer te zetten in de laatste twee weken voor de jaarwisseling.

De reeks feesten begint op 19 december met een voor Zwolle nieuw evenement; The Great Piano Show. Bekend uit onder andere Scheveningen en Groningen. Twee pianisten ( entertainers ) met zang, en drum. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vijf uur puur entertainment die toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet. The Great Pianoshow is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept – al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die het publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment.

Op 20 en 21 december zijn de Sjonnies aan de beurt voor twee spetterende optredens. Nadat de eerste show binnen no-time  was uitverkocht heeft PBN-Music in Zwolle besloten een tweede show neer te zetten. Het ziet er naar uit dat ook de tweede show volledig uitverkocht zal zijn.

Op vrijdag 26 december 2008 kleurt de Broerenkerk in de Zwolse binnenstad roze, tijdens de kersteditie van Le(t)s Bi Gay. Met super dj’s, een grote licht- en lasershow en allerlei verrassende acts belooft het weer een spetterend  en gezellig feest te worden.

Ook nieuw voor Zwolle is de Reggaeton Beats On Tour. De grote man achter de Reggaeton Beats CD en de Reggaeton Beats On Tour Show is Pimp DJ Nummer 1 DJ Glenn B. The Horny Crew (DJ Team) zal tijdens de Reggaeton Beats On Tour Show ook van de partij zijn en het publiek alleen de allerbeste Reggaeton, Bubbling, R&B en Hip Hop laten horen.  Daarnaast ook nog verschillende live-optredens en vele dance-acts.

De reeks feesten zal worden afgesloten met 2 spetterende nieuwjaarsfeesten in de Broerenkerk en de Proosdij. De grootste New Years Eve Party van Zwolle vindt op 31 december weer in de Broerenkerk plaats. Het belooft weer een waar spektakel te worden. De twee beste dj’s van Zwolle, DJ Roy el Kei en DJ Jeff Jive draaien de lekkerste muziekstijlen aan elkaar. Vervolgens zal de nationale top DJ Mike van Loon naar Zwolle komen om tot in de vroege morgen het feest door te laten gaan. Uiteraard ontbreken VJ’s, danseressen en een fantastische licht- en lasershow niet.

In de Proosdij begin je het nieuwe jaar weer swingend op de lekkerste classics uit de jaren 70, 80 en 90 met een vleugje nu. Vinyl debiel Stephan en DJ Etienne gaan de kerk weer volledig op zijn kop zetten.

In de voorverkoop zijn de toegangsprijzen bewust laag gehouden. Voor Reggaeton Beats en Let(s)bigay betaal je respectievelijk  €9.- en €10.- en voor de New Years Eve XXL slechts €22.50 

Voorverkoop vindt plaats bij Sam Sam Music en de Ster Videotheek aan de Assendorperstraat.

Meer informatie vindt je op www.decemberfeesten.nl en www.area38.nl .

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer