Mark Pabai naar PEC Zwolle

Mark Pabai naar PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich dinsdagochtend versterkt met Mark Pabai. De 20-jarige rechtervleugelverdediger komt over van FC Utrecht en tekent in Overijssel een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen met de optie voor nog een jaar.

Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Pabai de afgelopen jaren al 60 wedstrijden voor Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld.

Mark Pabai over zijn transfer: “Deze overgang naar PEC Zwolle is voor mij heel prettig. Ik zie dit als een hele mooie club die enorm leeft en waar jonge spelers daadwerkelijk een kans krijgen zich te laten zien. Voor mij is het nu zaak meteen te integreren in de groep en meters te maken. Daarbij heb ik als doel gesteld om zo snel mogelijk te debuteren in de Eredivisie en daarbij van waarde te zijn voor mijn team.”

Technisch manager Mike Willems: “Wij wilden graag nog een extra verdediger aan de selectie toevoegen. Met Mark halen we een interessante speler en moderne rechtervleugelverdediger in huis. Hij is fysiek sterk, schuwt geen duel, heeft voor zijn leeftijd al veel ervaring en is topfit. Mark staat vandaag al meteen met de groep op het trainingsveld en is klaar om de strijd voor een plek in de basis aan te gaan.”

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Dan kan ik ook volgend seizoen weer foto’s maken van de IJsselderby. Leuk man. Is Nijkamp trouwens alweer terug bij PEC? Nu Reijer Groenman nog.


    ⚠️ Meld

  2. Nee niet terug halen deze amateurs gewoon een nieuwe frisse wind oude garde eruit.Met deze twee gaat het ook totaal niet meer wat worden.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.