X-mas skafeest in Hedon

Onder de noemer ‘SKAnkin’ round the X-mas tree’ heeft Hedon vrijdag 22 december een kerstfeest met een explosieve line-up van Nederlandse Ska-bands.  Headliner Mark Foggo staat bekend om zijn drang om live te spelen. Dankzij een uitmuntende podiumreputatie mogen hij en zijn Skasters zich één van de beste en meest gewilde live-bands van Europa noemen.

Mark Foggo is geboren in Liverpool, Engeland. Toen hij veertien jaar was begon hij met spelen in zijn eerste bands. In 1979, na een aantal jaren met verschillende bands in Engeland en Europa gespeeld te hebben, verhuisde hij naar Nederland. Hier in Eindhoven heeft Mark Foggo, onder de naam Skanky ‘Lil, zijn eigen cd winkel en mailorder service. De grootste selectie skamuziek in Nederland is hier verkrijgbaar.

Mark Foggo’s Skasters hebben ondertussen honderden optredens gespeeld, en zijn één van de drukst bezette skabands die er rond lopen. De snelle off-beats en sterke melodielijnen, lopen als een motor door de muziek heen. Als je daar dan nog de maffe songteksten en de wilde capriolen van Mark Foggo zelf bijvoegt, heb je gegarandeerd een dynamisch en onvergetelijk optreden.

Foggo zal deze avond worden bijgestaan door The Palooka’s (uptempo ska), The Skarabeez (authentic ska) en DJ Ska Pig (guaranteed to make you dance!)… SKAnk’en maar!

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl Entree is € 9,00 (excl. €1,- servicekosten) aanvang: <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>21:00 uur

Artikel delen: