Zwolse hoofdklassers winnen ruim

Zwolle / Groningen – De twee hoofklassers uit Zwolle hebben zaterdag flink uitgehaald. Be Quick ’28 won thuis ruim, met 6-1, van PKC ’83 uit Groningen. VV Berkum trof ook een Groningse opponent. In de stad Groningen werd Oranje Nassau met 1-5 verslagen.

Be Quick ’28 ging voortvarend van start door twee snelle doelpunten van Nick Kok. Tom IJzerman tekende voor de 3-0. Na een geslaagde penalty van de gasten uit Groningen (3-1) breidde Be Quick ’28 de score verder uit door een trefzekere Nick Kok (4-1). Na de pauze scoorden Yassine Manar en wederom Tom IJzerman de 5-1 en 6-1 voor Zwolle. 

Berkum kwam na een onterecht gegeven strafschop, en daaropvolgend een rode kaart voor De Roo, op een 1-0 achterstand. Binnen vijf minuten herstelde Berkum de achterstand en bouwde aan een ruime voorsprong. Alle doelpunten, waaronder een strafschop, werden geproduceerd door de broers Marc (3x) en Chris Van der Meulen.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Opmerkelijk is dat VVB dit seizoen het net bijzonder gemakkelijk weet te vinden.

  Ook bijzonder is dat een middenvelder de Topscoorderslijst aanvoert in de Zaterdag Hoofdklasse C.

  Dennis D., Jan E., en Marco K. zullen de beslissing van VdM brothers nog steeds betreuren… >:(

  Al scheuren de bomen al kraakt het riet, Hoeze!!
  Maar Berkum verlaten dat doene we niet, Hoeze!!


  ⚠️ Meld

 2. Zou je dan lid worden Joop? Of ben je toch te kritisch, jammer bijvoorbeeld dat je je niet meer mengde in de 2-spraak met Jur over betrokkenheid tussen het eerste en de rest van de teams.


  ⚠️ Meld

Reageer