Van Dik Hout terug in Zwolle

Zwolle – Na een welverdiend rustjaar is Van Dik Hout terug op de Nederlandse podia. Zaterdagavond stond poppodium Hedon in Zwolle op de agenda ter promotie van het nieuwe album Alles Waar Ik Nooit Aan Begon. Naast nieuw werk kwamen ook de echte Van Dik Hout klassiekers voorbij. Het was zeker niet de eerste keer dat Van Dik Hout Zwolle aandeed. Zo was VDH de laatste jaren o.a. te zien bij het Van Eigen Bodem Festival. Nu dus weer voor een vol Hedon.

Hoe zelfvernieuwend en veelzijdig de Nederlandstalige rockband Van Dik Hout is, bewijst de groep meer dan ooit met de release van haar gloednieuwe CD Alles Waar Ik Nooit Aan Begon. Het is een echte ouderwetse Van Dik Hout-plaat geworden, met sterke melodieën en rake teksten. Alles Waar Ik Nooit Aan Begon laat de liefhebber genieten van dat typische eigen geluid dat Van Dik Hout zo uniek maakt. Pure rock met gevoelige teksten die je recht in het hart raken. Misschien wel meer dan ooit, want de band gaat met deze zesde CD terug naar de basis. Niet alleen is elk liedje als het ware in één adem geschreven, de band heeft de nummers ook stuk voor stuk live ingespeeld, met alle passie van dat ene moment waarop alle energie samenkomt.


De altijd gepassioneerde zanger Martin Buitenhuis…

Met de nieuwe plaat breekt voor Van Dik Hout tevens weer een nieuw tijdperk aan. Want één van Neerlands meest populaire bands kan inmiddels terugkijken op indrukwekkende carrière. Het schitterende nieuwe album brengt de band terug bij dat begin. Basic, elementair, met twee gitaren, bas, drum en zang. Niet teveel nadenken. Veel voelen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Hoe zelfvernieuwend en veelzijdig de Nederlandstalige rockband Van Dik Hout is, bewijst de groep meer dan ooit met de release van haar gloednieuwe CD Alles Waar Ik Nooit Aan Begon. Het is een echte ouderwetse Van Dik Hout-plaat geworden,… 😀 😀


    ⚠️ Meld

  2. Heerlijk die ouwe nummers, elke band hoeft ook niet vernieuwend te zijn. Moet zeggen dat op de laatste cd die ik heb ook nog een aantal nummers staan die ik erg leuk vind. Gevoelig ook. Maar ff aandacht aan gebleekte Geert. Zet hier zo wel een link op het algemene log 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.