Nieuwjaarsconcert in de Spiegel

Zwolle – Op zondag 4 januari 2009 organiseren de drie Zwolse Lions Clubs het traditionele Hanze Nieuwjaarsconcert in theater De Spiegel. Deze vijftiende editie van dit concert, die zijn plek in de Zwolse samenleving duidelijk verworven heeft, is ronduit spectaculair te noemen.

De hoofdmoot wordt verzorgd door jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel, onder leiding van Albert Dam. Het orkest gooide onlangs nog hoge ogen op het Nationaal Concours en maakte deze zomer een succesvolle tournee door Toscane. Als solisten zullen Charlene Meulenberg en Adriaan Stoet optreden. Charlene is oud-leerling van dirigent Dam op het Meander College en is vorig jaar derde geworden bij Idols4. Ze trad vervolgens op bij o.a. het kerstgala van SBS6 en Paul de Leeuw. In het voorjaar van 2009 kunnen we van deze Zwolse zangeres waarschijnlijk haar eerste solo-album verwachten. Adriaan Stoet behoeft voor de meeste Zwollenaren geen nadere introductie. Als violist heeft hij ruimschoots zijn sporen verdiend en kwam landelijk in de media na zijn album met Yiddishe muziek met pianist Tjako van Schie.

Naast deze beide solisten zal een deel van de Meander Bigband het orkest muzikaal ondersteunen. Tevens zullen danseressen van balletschool Carla Nijland en Koorschool Konstantijn hun opwachting maken.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Eikelboom Interieurinrichting, Diezerpoortenplas 4 en bij Odeon De Spiegel theaters. Het concert begint zondag 4 januari 2009 om 15.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Waar blijven nu al die zogenaamde “GROTE THEATERSHOWS” die Zwolle altijd voorbij gingen?????? Merk er helemaal niks van. Maar dat zal wel aan mij liggen. :'( :'( :'(


    ⚠️ Meld

  2. Ik geloof niet dat jullie echt in de gaten hebben wat er wél speelt in de twee theater locaties. Kort geleden stond siske (danny de munk) ruim een week in De spiegel. Om maar één voorbeeld te noemen. Bekijk het programma nu eens serieus. Programma boekjes af te halen aan de kassa in De Spiegel.


    ⚠️ Meld

  3. Oh -nu snap ik waarom er toen de hele week bij het theater “De Spiegel” grote verkeersopstoppingen waren. En welke ‘GROTE’ aansprekende voorstellingen heeft Zwolle nog meer te zien gekregen????????? Ben bang dat men gewoon niet genoeg geld heeft om de ECHTE grote (en daarom mega dure) Van der Ende theaterkrakers naar Zwolle te halen. Maar dat zal de directie van “De Spiegel” en de wethouder van cultuur natuurlijk niet graag toegeven. 😀 ;D 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.