Automobiliste maakt woonwijk onveilig

Zwolle – Van een 56-jarige vrouw uit Emmeloord is vrijdagmiddag 5 december het rijbewijs ingevorderd na gevaarlijk verkeersgedrag.

Zonder uit te kijken reed zij met een snelheid van tussen de 70 en 80 km/u. de kruising Oldeneelallee/ Burgemeester de Vos van Steenwijklaan over. Vervolgens bleef zij met deze snelheiden door een aanliggende woonwijk rijden terwijl daar een maximumsnelheid geldt van 30 km/u. Ook op het gegeven stopteken om haar staande te kunnen houden reageerde zij laat. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Bij die snelheid kan je die (onoverzichtelijke) kruising zowieso niet (goed) overzien. Overigens is een snelheid van 70 op de Vos van Steenwijklaan alledaags.

 2. ’t Is maar wat je belachelijk noemt. Ik moet nog aardig doortrappen hoor met m’n fiets om de 50 km/h te halen. Niet zo denigrerend dus >:(

  ;D

 3. Tja, iemand moet hier een vrolijke noot zetten. Van jou hoeven we dat niet te verwachten in ieder geval.

  Wat betreft de andere heren: ik zou het niet weten, ik ben echt niet de enige ‘banaan’ in Zwolle.

 4. Hm….. vergeten…. het standaard domme zinnetje om de standaard domme reactie dat die ‘bananen levensgevaarlijk zijn’.

  Joop: weet je wat pas gevaarlijk is? Een auto. ongeveer 1000 kg met heel wat pk’s die bestuurd worden door gapende mensen achter raampjes die beslagen zijn of nog niet ont-ijst.
  Met een ‘banaan’ is nog nooit iemand dood gereden. Wat zeggen de statistieken over de heilige koe?

Reageer