Automobiliste maakt woonwijk onveilig

Zwolle – Van een 56-jarige vrouw uit Emmeloord is vrijdagmiddag 5 december het rijbewijs ingevorderd na gevaarlijk verkeersgedrag.

Zonder uit te kijken reed zij met een snelheid van tussen de 70 en 80 km/u. de kruising Oldeneelallee/ Burgemeester de Vos van Steenwijklaan over. Vervolgens bleef zij met deze snelheiden door een aanliggende woonwijk rijden terwijl daar een maximumsnelheid geldt van 30 km/u. Ook op het gegeven stopteken om haar staande te kunnen houden reageerde zij laat. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Bij die snelheid kan je die (onoverzichtelijke) kruising zowieso niet (goed) overzien. Overigens is een snelheid van 70 op de Vos van Steenwijklaan alledaags.


  ⚠️ Meld

 2. ’t Is maar wat je belachelijk noemt. Ik moet nog aardig doortrappen hoor met m’n fiets om de 50 km/h te halen. Niet zo denigrerend dus >:(

  ;D


  ⚠️ Meld

 3. Tja, iemand moet hier een vrolijke noot zetten. Van jou hoeven we dat niet te verwachten in ieder geval.

  Wat betreft de andere heren: ik zou het niet weten, ik ben echt niet de enige ‘banaan’ in Zwolle.


  ⚠️ Meld

 4. Hm….. vergeten…. het standaard domme zinnetje om de standaard domme reactie dat die ‘bananen levensgevaarlijk zijn’.

  Joop: weet je wat pas gevaarlijk is? Een auto. ongeveer 1000 kg met heel wat pk’s die bestuurd worden door gapende mensen achter raampjes die beslagen zijn of nog niet ont-ijst.
  Met een ‘banaan’ is nog nooit iemand dood gereden. Wat zeggen de statistieken over de heilige koe?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.