Tennisvereniging PAF heeft open dag op 11 september - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Tennisvereniging PAF heeft open dag op 11 september

Zwolle – De Zwolse Tennisvereniging PAF organiseert op zaterdag 11 september van 10.00 tot 14.00 uur een open dag in samenwerking met Tennisschool Luc van Keulen.

Elk uur wordt er een tennisclinic verzorgd, die toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast worden er die dag wedstrijden gespeeld in het kader van de clubkampioenschappen. Het is een mooie kans om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de tennissport en om de sfeer op de club te proeven.

Tennisvereniging PAF is een van de oudste en grootste tennisverenigingen van Zwolle. De vereniging bestaat sinds 1926. Gezelligheid, verenigingsgevoel en sportiviteit staan centraal. TV PAF heeft een grote groep leden in de categorie 25 – 45 jaar.

Bij TV PAF kan je terecht voor zowel wedstrijdtennis als recreatief tennis. Denk hierbij aan competitie, toernooien, een wekelijkse toss-avond en training door Tennisschool Luc van Keulen. De club voert een actief jeugdbeleid, dat al start bij de Tenniskids vanaf 5 jaar.

Uiteraard is er naast het tennissen ook aandacht voor gezelligheid in het clubhuis en op het zonnige terras. Je bent van harte welkom bij Tennisvereniging PAF op zaterdag 11 september aan de Marsweg 4 in Zwolle.

Meer informatie op de website van TV PAF: https://www.tvpaf.nl

Artikel delen: