Start verkoop appartementen Stradivarius

Zwolle – Projectteam Holtenbroek 1 is gestart met het bouwen van een appartementengebouw genaamd Stradivarius. Het appartementengebouw Stradivarius wordt gebouwd aan het Zwarte Water, op de hoek van de Klooienberglaan en de Obrechtstraat.

Op zaterdag 13 december is er tussen 10.00 en 12.00 uur in Grand-Café de Roemer (Obrechtstraat 171 in Zwolle) een inloopbijeenkomst. Makelaars en medewerkers van het Projectteam Holtenbroek 1 zijn aanwezig om geïnteresseerden vrijblijvend alles te vertellen over de appartementen. Bij meerdere inschrijvingen wordt er maandag 15 december geloot.

De appartementen worden naar verwachting eind 2009 opgeleverd. Prijzen zijn vanaf  256.300,- v.o.n.

Alle appartementen (ruim 120 m2) hebben een vrij uitzicht, met groot balkon (8m2 tot 12 m2), en een ligging op het westen of het zuiden. Er zijn vier verschillende type appartementen. Verder zijn ze allemaal voorzien van een tweede toilet en is het sanitair van Villeroy & Boch.

Muziekwijk

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de wijk Holtenbroek. De nieuwbouwwoningen die het Projectteam Holtenbroek 1* de afgelopen jaren heeft gebouwd, waren snel verkocht. Veel kopers noemen uit een onderzoek als reden dat ze op de Muziekwijk zijn gevallen; “mooie, moderne woningen, goede prijs- kwaliteitsverhouding, dichtbij het centrum, nieuwe voorzieningen. Bovendien is het geen Vinexlocatie, maar nieuwbouw in een levendige, sfeervolle en groene wijk.” Het centrum van Zwolle ligt op nog geen anderhalve kilometer van de Muziekwijk.

Voor meer informatie zie: www.muziekwijk-zwolle.nl

Dit is een samenwerkingsverband tussen woningcorporatie SWZ en deltaWonen

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Mooi voor het midden en top segment vd markt… valt dit soort zaken binnen de Bbsh? Los van het woningcorporatie bashen, ik vind de nieuwbouw er wel mooi uitzien. 😉


  ⚠️ Meld

 2. “Verder zijn ze allemaal voorzien van een tweede toilet en is het sanitair van Villeroy & Boch”

  Persoonlijk vind ik de locatie/prijs van de appartementen belangrijker dan het aantal/merk van de toiletten.

  Het betreft hier geen A locatie volgens mij met die hoogbouw (School, Shell en Appartementen) in de directe omgeving.

  Daarbij komt dat enkele appartementen alsnog een balkon aangemeten hebben gekregen ivm wetswijziging. Die zien er wel heel bedroevend uit.

  Ten slotte hebben we te maken met een kredietcrises, dus zal het geen abc tje worden om ze snel verkocht te krijgen… Dus wens ik allen die hierbij betrokken zijn, succes!!  ⚠️ Meld

 3. Haha Jort “de nieuwe rijke”. Praat niet alleen ballerig, maar ziet er dito uit. Je kunt dat hele complex wel aanschaffen vent “Kelders Yuppenborg”. Daaronder zou je dan “Kelder’s Kelders” kunnen klaarstomen?


  ⚠️ Meld

 4. Ik maak idd een spraakmakend programma. Wat zeg ik, ik ben een echt Kijkcijfer canon!!

  Ik stal mijn PC hooft cruisert in de keldert van Haute Maison Stradivarius.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.