Jasar Takak denkt na over spelen bij FC Zwolle

Zwolle – Jasar Takak komt mogelijk op proef bij FC Zwolle. Naast zijn eventuele komst vertrekken er een vijftal spelers. Jasar Takak zit, nadat afgelopen zomer zijn contract bij Vitesse afliep, zonder club. Het is de bedoeling dat de oud speler van FC Zwolle (ook ex- PSV, RKC, NEC) zijn conditie op peil komt houden in Zwolle. Daarover is maandagmorgen een gesprek geweest.


Grizolli vertrekt bij FC Zwolle…

Directeur Gerald van den Belt legt aan Weblog Zwolle uit, dat spelers met bepaalde kwaliteiten bij FC Zwolle welkom zijn, maar dan moet er voor de Zwolse eerste divisieclub wel een perspectief zijn dat de speler in Zwolle blijft. Takak denkt daar nu over na. In goed overleg is besloten dat Esteban Giglio en Thiago Grizolli per direct vertrekken bij FC Zwolle. Ook van Kees Pluim, Chiel-Jan Schuldink en Jesper Voorintholt wordt afscheid genomen, dit in verband met de fysieke ongemakken waar de heren mee kampen. De belasting die het betaalde voetbal met zich meebrengt, is voorlopig nog te hoog.

Met dank aan Ramon!

Bron: www.fczwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 14
  1. toendertijd was zwolle te min voor hem, na die tijd een hele rij clubs gehad, allemaal voor een blauwe maandag echter nooit geslaagd. is het zo,n lastig heerschap of lag het steeds aan de andere partij?

  2. Bericht is zojuist aangepast:

    Jasar Takak zit, nadat afgelopen zomer zijn contract bij Vitesse afliep, zonder club. Het is de bedoeling dat de oud speler van FC Zwolle (ook ex- PSV, RKC, NEC) zijn conditie op peil komt houden in Zwolle. Daarover is maandagmorgen een gesprek geweest. Directeur Gerald van den Belt legt aan Weblog Zwolle uit, dat spelers met bepaalde kwaliteiten bij FC Zwolle welkom zijn, maar dan moet er voor de Zwolse eerste divisieclub wel een perspectief zijn dat de speler in Zwolle blijft. Takak denkt daar nu over na.

Reageer