Programma Kerstival 2008

Zwolle – Woensdag 24 december 2008 vind in Zwolle voor de achtste keer het Zwolse Kroegen Kerstival plaats. Het evenement Kerstival is in 2000 door zevental horeca ondernemers in de Kamperstraat en de Jufferenwal geïntroduceerd in Zwolle, in goed overleg is een jaar later dit evenement onder de vlag van de HESZ gaan opereren om de uitstraling in de gehele binnenstad beter vorm te geven.

Dit jaar doen er 13 Cafés mee aan dit evenement en het artiestenaanbod is weer sterk gestegen. De streven blijft om dit evenement in de loop der jaren wordt uitgebouwd tot een vast gebeuren met ongeveer 15 cafés in de binnenstad van Zwolle. Volgens voorzitter van de HESZ, John van Dinther is het bijzondere element bij het Kerstival dat niet het publiek van Café naar Café behoeft te gaan maar dat de artiesten een rondje maken langs een aantal Cafés binnen hun groep zodanig dat de bezoeker binnen de vier uur durende sessie alle artiesten te zien krijgt in het Café van zijn keuze.

Het is uiteraard de bedoeling dat er een prettige kerstsfeer komt te hangen in de diverse Cafés, ook wordt er door enkele Cafés de ouders van het jeugdige personeel uitgenodigd om op deze manier eens te laten zien waar hun dochter of zoon zo nu en dan aan het werk is, dit is vaak anders niet mogelijk omdat het soms jongerencafés zijn waar normaliter geen ouderen komen.

Veel kantoren en bedrijven sluiten op deze laatste werkdag voor de kerstperiode eerder hun bedrijf en gaan met hun personeel even een kerstborrel drinken. Dit is natuurlijk een prachtige gelegenheid om samen naar het Kerstival te gaan. Tevens willen de ondernemers hun vaste klanten eens een extra sfeertje aanbieden. Ook zal er door de Kerstman handtekeningen worden uitgedeeld en de traditionele Glüwein zal zeker niet ontbreken. Voor meer informatie kijk op onze internetsite www.hesz.nl

De rondgaande artiesten in willekeurige volgorde zijn:

De Kerstman, Bertje Doperwtje, Robert Baarda, Harm Wolters, Reinier Vegter, Danny Heden, Raymond Smit, Manon, Vincent van Lent, Jan Willem, etc, etc.

Datum:                      maandag 24 december 2008

 

Tijden:                          van 16.00 t/m 20.00 uur  (toegang is natuurlijk gratis maar vol=vol)

Artikel delen:
Reacties 6
 1. jah leuk ik kom zekers ook en neem al mij vrienden ook mee, we gaan eerst naar het gasthuis en dan naar japie. ik kom wel op de fiets.

  ===========

  Note:
  Bovenstaande 2 personen zijn dezelfde en praat dus tegen zichzelf.
  Dat is iets wat we niet wilen !


  ⚠️ Meld

 2. De personen ‘bertus en janskuit’ dienen niet het e-mailadres van een ander te misbruiken.
  Dit direct aanpassen en een eenduidige naam hanteren, anders volgt er een onmiddelijke ban op uw IP.

  Redactie Weblog Zwolle  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.