Zwolse theaters trapt het nieuwe theaterseizoen af met vijf dagen Najib Amhali

Zwolse theaters trapt het nieuwe theaterseizoen af met vijf dagen Najib Amhali

Zwolle – Na een veel bewogen jaar gaat het nieuwe seizoen van start met vijf dagen Najib Amhali in Theater de Spiegel. Vanaf eind augustus is het weer mogelijk om meer gasten te verwelkomen in de theaters. Daardoor kan er ook weer volop in Theater de Spiegel geprogrammeerd worden en ontstaat er een rijk en gevarieerd programma voor een breed publiek.

“Afgelopen tijd zie je dat er steeds meer mensen het theater weten te vinden. Voor een voorstelling, een kop koffie of een ontmoeting. Het begint weer te bruisen. Wij staan te popelen om weer meer gasten te mogen ontvangen. Dat alles weer kan. Een complete avond uit, met een diner voorafgaand aan de voorstelling en een drankje na afloop.” aldus Rob Zuidema, directeur Zwolse theaters.

Voorstellingen
De aftrap van het nieuwe seizoen begint op woensdag 25 augustus. Najib Amhali speelt dan vijf dagen op rij zijn voorstelling “Waar was ik?”. Het is dan eindelijk zo ver. Het afgelopen jaar is deze voorstelling een paar keer verplaatst. “ Ik wacht al zo lang om te mogen spelen voor live publiek en als de mensen komen, dan ben ik er natuurlijk ook!” liet Najib Amhali weten.

Het overige programma van dit jaar is te bekijken op zwolsetheaters.nl en wordt nog steeds aangevuld. Zo staan er o.a. The Sound of Music, Introdans, Nasrdin Dchar en de Nederlandse Reisopera op het programma. Ook vindt het Stadsfestival dit jaar weer plaats vanaf vrijdag 3 september in de binnenstad van Zwolle.

Artikel delen: