‘Natuur-opleiding’ presenteert zich bij Earthship

Zwolle -Voor iedereen die een opleiding wil volgen richting natuur- en milieu-eductie en duurzaamheid, is de Nooterhof aanstaande vrijdagavond en zaterdag de ‘ place to be’ . De opleiding Life & Nature specialist presenteert zich dan in het zebragebouw aan de Goertjesweg, naast het in aanbouw zijnde Earthship.
 
Geinteresseerden kunnen ter plekke een film bekijken over de bouw van het Earthship en volop informatie krijgen van docenten en cursisten. Op de zaterdag is er gelegenheid om het Earthship te bezoeken. Het Landstede Open in het zebragebouw (Goertjesweg ingang Marsweg) is op vrijdag 12 december van 18.30 tot 21.00 uur en op  zaterdag 13 december van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk op www.landstede-open.nl voor meer informatie en de alle locaties.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het spijt mij voor het goede initiatief voor dat hele eartship, maar dat ding is zo lelijk als de nacht. Wil je een normaal schuurtje aanbouwen in Zwolle, dan moet je door een welstand heen, maar een hondslelijk gebouw in een park kan blijkbaar wel (want ja = kunst = mag je niet aankomen)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.