Sprookjes 3-daagse aan de Blijmarkt

Zwolle – Op zaterdag 27, zondag 28 en maandag 29 december is Theater Odeon aan de Blijmarkt in Zwolle één groot Sprookjestheater. Museum De Fundatie, De Muzerie, centrum voor de kunsten, Filmtheater Fraterhuis, Bibliotheek Zwolle en Odeon De Spiegel theaters hebben de krachten gebundeld en een bijzonder kinderfestival met een sprookjesthema georganiseerd.Jacques Vriens, behorende bij de voorstelling ‘Grootmoeders grote oren’…

Tussen kerst en Nieuwjaar kunnen kinderen uit Zwolle en omstreken in Theater Odeon terecht voor een groot aanbod aan sprookjesactiviteiten. Een greep uit het aanbod: sprookjesvoorstellingen, -workshops, -vertellers en –films. Ook staat er in het theater een sprookjestent en is een sprookjesbos gemaakt. De deuren van het Sprookjestheater gaan iedere dag om 10.30 uur open om 19.00 uur begint het laatste sprookje van dag: een sprookje voor het slapen gaan.

Het complete programma van de Sprookjes 3-daagse aan de Blijmarkt is te raadplegen op www.odeondespiegel.nl. Ook zijn bij de deelnemende instellingen én op diverse punten in Zwolle kleine sprookjesboekjes te vinden met daarin een uitgebreide programmatoelichting.


Reserveren

Kaarten reserveren voor voorstellingen en/of workshops tijdens de Sprookjes 3-daagse aan de Blijmarkt op 27, 28 en 29 december uur kan via de website www.odeondespiegel.nl en bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters via <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> 038 4 288 288  (geopend op werkdagen van 17.00 tot 20.30 uur en in het weekend 1 uur voor de voorstelling). Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden. Kaartjes voor films zijn te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl óf bij de kassa van het Fraterhuis (Blijmarkt 25) 3 kwartier voor aanvang van de film.

Artikel delen: