Echtpaar Ruurs – den Boer 60 jaar getrouwd - Foto: Stockfoto
Foto: Stockfoto

Echtpaar Ruurs – den Boer 60 jaar getrouwd

Herman en Corry Ruurs – den Boer uit Zwolle waren op donderdag 5 augustus 60 jaar getrouwd.

Afgelopen donderdag bracht wethouder Michiel van Willigen het echtpaar namens gemeente Zwolle een bezoek om ze persoonlijk te feliciteren.

Herman en Corry zijn op 5 augustus 1961 getrouwd in Amsterdam. Ze zijn begonnen op een zolderkamer die ze huurden. Dat was toen de enige woning die ze konden krijgen. Ze zijn vier keer verhuisd in Amsterdam. Als laatst hebben ze gewoond in het pand waar in de oorlog de Joodse Raad gevestigd was. Ze waren daar gezamenlijk conciërge, naast hun eigen werk.

Herman was voor het trouwen zeeman op de grote vaart. Daarna heeft hij aan de wal gewerkt als chauffeur en later was hij chef expeditie in Nuth bij AGA waar ze voor het eerst een mooie flat kregen met een eigen slaapkamer. Corry heeft altijd op kantoor gewerkt, haar laatste jaren bij de Sosa in Zwolle waar ze het erg naar haar zin had.

Herman en Corry hebben samen twee dochters, twee schoonzonen, een kleindochter, een achterkleinzoon en een bonuszoon. Ze genieten samen van fietsen in Zwolle en omgeving. Herman met zijn driewieler en Corry op de e-bike.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Lees de verwende jeugd dit artikel ook nog even op hun nieuwe Iphone15? Een pas getrouwd stel dat samenwoont op een zolderkamertje. Omdat er simpelweg niets anders te krijgen/betalen is.

    Woningnood is van alle jaren, ook toen er nog helemaal asielzoekers waren. Nietwaar Geert en Thierry !!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.