Kerst in Zwolle

Zwolle – Het zal u niet ontgaan zijn, dat na het vertrek van Sinterklaas de Zwolse binnenstad een ware metamorfose heeft ondergaan. In het centrum van Zwolle, maar ook in de winkelcentra van de Zwolse wijken, staat en hangt sfeerrijke kerstdecoratie.


Het Grote Kerkplein

Op de Grote Markt is een kerstboom geplaatst, staat de poffertjeskraam er weer en is er kerstverlichting opgehangen. Het plaatje zou compleet zijn met het ooit door Weblog Zwolle geopperde idee om een kunstijsbaan op de Grote Markt te plaatsen. Voorlopig staat dat bij het winkelcentrum in Stadshagen. Vanaf donderdagavond staat er voor het eerst ook een grote kerstboom op het Grote Kerkplein. Her en der zijn ook kerstvieringen en kerstconcerten aangekondigd. Zie daarvoor de agenda op deze website. Een aanbeveling verdient de Kerstmarkt in de Oude Mars. Weblog Zwolle wenst u een prettige kersttijd toe!


Doorgang Sassenstraat naar de Grote Markt


In 2009 een kunstijsbaan op de Grote Markt… ?


Melkmarkt

 
Sassenstraat


Diezerstraat

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Druk in negatieve of positieve zin Joop?

    De foto’s zijn prachtig, maar onder foto’s zou aangegeven moeten worden waar ze zijn genomen. Ik herken het wel maar anderen waaronder nieuwkomers misschien niet.


    ⚠️ Meld

Reageer