Stadshagen organiseert Nieuwjaarsbijeenkomst

Zwolle – De maandelijkse CultuurSpot Stadshagen groeit in januari uit tot een compleet nieuwjaarsevenement, waarbij allerlei partijen aanhaken. Op zaterdag 3 januari is er in het Cultuurhuis dan ook van alles te doen. Naast de gebruikelijke muziek, zijn er een prijsuitreiking en rondleidingen in de bibliotheek en het Informatiecentrum Stadshagen. Kinderen kunnen geschminkt worden en hun ouders krijgen naar wens een gratis stoelmassage. Natuurlijk wordt er ook geproost op het nieuwe jaar, aangevoerd door cultuurwethouder Hennie Kenkhuis.

Om het nieuwe jaar feestelijk in te leiden, organiseert CultuurSpot Stadshagen “de Allerbeste wensen” voor alle inwoners van Stadshagen. De nieuwjaarsbijeenkomst wordt in samenwerking met partners in Stadshagen op poten gezet, van 14.00-17.00 uur in het Cultuurhuis Stadshagen. Wethouder Kenkhuis brengt om 14.15 uur een proost uit op het nieuwe jaar. Aansluitend is de prijsuitreiking van de Werkgroep Naschoolse Activiteiten Stadshagen.

Groot muzikaal aanbod

Muzikaal is er een groot en divers aanbod. Zanggroep Blent, singer-songwriter Casper Broekaart (winnaar van de popprijs van de Hogeschool Utrecht), Mary Had A Little Band en Muzerie klarinetkwartet Quattro Mpingo staan garant voor een muzikaal feest, dat eenieder iets te bieden heeft. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten, waaronder schminken. Op de eerste etage van het Cultuurhuis kan men terecht voor een gratis stoelmassage van Judith Vonk.

Gratis

Zoals gebruikelijk is de entree gratis. Tegen inlevering van het CultuurSpot-artikel uit wijkkrant de Vinexpress is zelfs een gratis consumptie te krijgen. Voor een compleet programma-overzicht: www.samenmakenwedestad.nl/cultuurhuis

Programma:

Voorafgaand een muzikaal opwarmertje buiten bij de vuurkorf van zanggroep Blent

Programma in de presentatiezaal van het Cultuurhuis:

14.00 uur: optreden van zanggroep Blent

14.15 uur: uitbrengen van de toost op het nieuwe jaar met wethouder Kenkhuis met de prijsuitreiking van de Werkgroep Naschoolse Activiteiten Stadshagen

14.30 uur: optreden van Casper Broekaart, winnaar HU popprijs singer-songwriter

15.00 uur: pauze met muzikale intermezzo’s van Quattro Mpingo, klarinetkwartet Muzerie

15.30 uur: optreden van Mary Had A Little Band

16.00 uur: pauze met muzikale intermezzo’s van Quattro Mpingo, klarinetkwartet Muzerie

16.15 uur: optreden van Mary Had A Little Band

17.00 uur: einde

 

Van 14.00-17.00 uur is er ook speciaal voor de kinderen een schminktafel met kleurplaten.

Van 14.00-17.00 uur geeft Judith Vonk doorlopend gratis stoelmassages op de eerste etage.

Om 15.00 uur en om 16.00 uur starten er speciaal voor deze gelegenheid rondleidingen in het Informatiecentrum Stadshagen en de Bibliotheek, door Coby Hamming en Ruud Brons.

Tegen inlevering van het artikel in wijkkrant de Vinexpress is bij de bar een gratis consumptie (koffie, thee & fris) te verkrijgen.

 

Deze nieuwjaarsbijeenkomst is mogelijk gemaakt in samenwerking met Travers, de Muzerie, Cultuurhuis Stadshagen, gemeente Zwolle, Infocentrum Stadshagen, Bibliotheek Zwolle, ArtEZ, C-1000 Nagelmaeker, Sparks Stoelmassage, de Vinexpress, Brede school de Wendakker, Brede school de Vlieger, Wijkboerderij Stadshagen en inwoners van Stadshagen.

CultuurSpot Stadshagen organiseert elke eerste zaterdagmiddag van de maand gratis livemuziek in het Cultuurhuis Stadshagen. Voor meer informatie over dit Samen maken we de Stad project kijk op www.samenmakenwedestad.nl of mail naar: cultuurhuis@samenmakenwedestad.nl .

Artikel delen: