Workshop Storytelling in beeld door Agnes @popptjeonthemove - Foto: @poppetjeonthemove
Workshop Storytelling in beeld door Agnes @popptjeonthemove
Foto: @poppetjeonthemove

Stadsnatuur van Zwolle ontdekken door je smartphone-lens

Zwolle – Wat deel jij meestal op je socials? Hoe kijk jij naar je omgeving en waar let je op als je foto’s maakt? Zie je dan ook de natuur in de stad?

Als je graag meer wil leren over fotograferen met je smartphone, een verhaal wil vertellen in beeld en blij wordt van natuur en groen, dan ben je bij de Nature Bit ‘Stadsnatuur in de Schijnwerpers’ aan het goede adres. Meedoen met deze inspirerende activiteit kan op 12 en 26 september.

De Nature Bit bestaat uit een tweedaags programma met verschillende workshops. Op zondag 12 september ga je op pad met Agnes van het instagramaccount @poppetjeonthemove om de ins en outs te leren van smartphone-fotografie en storytelling. Agnes gaat graag de natuur in en deelt op haar insta de woelige avonturen van haar houten dummy-poppetje. Na deze workshop maak je met Bernadet van ErUit een wandeling door Zwolle om eens met andere ogen te kijken naar de natuur in de stad.

Op zondag 26 september is de tweede dag van deze Nature Bit. Nadat foto’s en ervaringen zijn gedeeld ga je je handen uit de mouwen steken voor de stadsnatuur! Snoeien, wieden, maaien: lekker met je handen bezig in de natuur. Deze Nature Bit wordt afgesloten met een gezamenlijke zelfgemaakte avondmaaltijd.

‘Stadsnatuur in de Schijnwerpers’ vindt plaats in Zwolle. Meedoen kost één keer 7,50 euro en je zit verder nergens aan vast. Check voordat je je opgeeft of je echt beide dagen kunt. Doe jij mee met deze Nature Bit? Ga naar de website voor meer informatie over het hele programma of om je op te geven: https://www.ivn.nl/naturebits/activiteiten/nature-bit-stadsnatuur-in-de-schijnwerpers, of blijf op de hoogte via de insta @stadsnatuur038 .

Een Nature Bit is een korte inspirerende leer- en werkervaring waarbij – zoals de naam als zegt – de natuur centraal staat. Ze worden in het hele land georganiseerd voor en door jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Natuur en Milieu Overijssel, IVN en Stichting IJssellandschap slaan de handen ineen om deze Nature Bit vorm te geven.

Artikel delen: