Belanghebbendenraad Kranenburg zoekt nieuwe leden - Foto: C.S. Booms
Foto: C.S. Booms

Belanghebbendenraad Kranenburg zoekt nieuwe leden

Zwolle – Draag jij begraafplaats Kranenburg een warm hart toe? Wil jij meedenken over de ontwikkelingen op de begraafplaats en mooie ideeën aandragen? De gemeente Zwolle is op zoek naar jou als nieuw lid van de belanghebbendenraad.

De belanghebbendenraad behartigt de belangen van rechthebbenden van een (urnen)graf, urnennis en andere gedenkplekken op begraafplaats Kranenburg. Ook levert ze een bijdrage aan de beleidsvorming over het beheer en onderhoud van dit bijzondere cultuurlandschap.

De raad zou ook de jongere generatie vertegenwoordigd zien binnen het team, zodat deze een representatieve afspiegeling is van de inwoners van Zwolle. Affiniteit met social media is geen voorwaarde, wel een pre. Belangstelling? Mail voor 1 oktober 2021 je motivatiebrief aan bhrkranenburg@zwolle.nl.

Meer informatie over de Belanghebbendenraad Kranenburg kun je opvragen bij voorzitter Rietje van Voorst via mailadres r.van.voorst@home.nl

Artikel delen:
Reacties 7
  1. algemene begraafplaats kan ook wel wat vrijwilligeres gebruiken. wat een bende is het daar. je snapt niet dat mensne het zo laten versloffen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.