Verkoop polsbandjes café ’s voor oud en nieuw

Zwolle – Eigenlijk is het heel bijzonder wat er met oud en nieuw in Zwolle gebeurd. 13 cafe’s werken samen om een geweldig oud en nieuw voor de bezoekers neer te zetten. Het is namelijk behoorlijk uniek dat je een toegangskaartje koopt waarmee je 13 bedrijven kan bezoeken!

Het (dit jaar weer gouden) polsbandje is weer te koop. Voor 12,50 euro koop je een polsbandje waarmee je bij 14 aangesloten kroegen het oud en nieuw feest kunt vieren. Of je nu alleen naar je stamkroeg wilt gaan of ook nog even bij een ander feestje wilt kijken het kan allemaal. Zolang je maar met een ongeopend polsbandje om de arm loopt kun je overal binnenwippen. De Polsbandjes zijn bij alle aangesloten bedrijven te koop! Tip! Koop de bandjes op tijd want ook hier geld dat er een maximum aantal bandjes beschikbaar is.

Deelnemende bedrijven zijn: Nieuwscafe, Vergane Glorie, Bommel, Casteleyn, De Joffer, traffic, Twee Heeren, Docter, Bloopers, Timeless, Vliegende Paard, Harmonie en de Vier Jaargetijden.

Alle bedrijven openen tussen 00.30 en 01.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. koop de bandjes op tijd; wat een lachertje. vorig jaar kon je een kanon afschieten in de genoemde tenten, nu met rookverbod zal het niet veel beter zijn. maar ja, de grote trom is weer geroerd en er zullen altijd weer lui zijn die nu snel zo,n (gouden, jaja) bandje willen hebben om zeker een plekkie te verwerven in het uitgaanswalhalla van zwolle


  ⚠️ Meld

 2. Duidelijk dat Joop vorig jaar niet geweest is. Of zou de mist misschien nog een beetje boosdoener zijn geweest. Al met al waren de bandjes nl wel uitverkocht.


  ⚠️ Meld

 3. De zwolse horeca wringt zich in allerlei uitzichtloze bochten om toch maar een beetje publiek naar zich toe te trekken. ze zouden er beter aan doen om geen entree te heffen en gewoon weer een paar asbakken op tafel te zetten. als ze dan ook nog even een shuttle busje door de stad laten rijden om de feestende menigte van en naar huis te brengen wil Pp wel komen.


  ⚠️ Meld

 4. Wat ze ook organiseren in de stad: Voor sommigen wordt het een leuke avond. Een pluim voor die ondernemers die er weer wat van proberen te maken. Jammer genoeg zijn er altijd weer mensen die proberen een goed initiatief onderuit te halen. Oproepen tot burgelijke ongehoorzaamheid zou gestraft moeten worden. Laten wij met zijn allen positief blijven, ons houden aan de (wettelijke) bepalingen die ons zijn opgelegd en proberen eens wat positiever het nieuwe jaar te beginnen. Alvast veel plezier samen.


  ⚠️ Meld

 5. Ben het eens met bezorgde zwollenaar. Dit is een leuk initiatief, waarbij je voor een relatief klein bedrag meerdere kroegen kan bezoeken. Vaak is het zo dat de mensen die je kent niet allemaal dezelfde stamkroeg hebben en is dit een mooie kans om die mensen toch een gelukkig nieuwjaar te wensen in de nacht van oud&nieuw.


  ⚠️ Meld

 6. Ik heb vorig jaar O&N in zwolle gevierd, maar ik vind het niet voor herhaling vatbaar. Je blijft toch snel in 1 kroeg hangen, omdat er uiteindelijk lange rijen voor de kroegen staan, maar ook omdat het gewoon een ordinaire avond stappen is zoals altijd. Maar het is leuk dat de mogelijkheid er is om O&N in meerdere kroegen te vieren. En het prijsje is ook erg zacht. In andere steden betaal je voor 1 kroeg soms al 20 euro.


  ⚠️ Meld

 7. Ik vind Zwolle verder prima hoor, ik vermaak me hier prima:D
  Maar met O&N ga ik waarschijnlijk naar Utrecht. Misschien naar Tivoli of toch een feestje bij iemand thuis. Maar O&N in Zwolle sla ik dit jaar over


  ⚠️ Meld

 8. Gelukkig maar, volgens mij is er ook genoeg te doen. Kan me wel voorstellen dat je hier van baalt:

  Je blijft toch snel in 1 kroeg hangen, omdat er uiteindelijk lange rijen voor de kroegen staan, maar ook omdat het gewoon een ordinaire avond stappen is zoals altijd.

  Met het bandje, is het straks misschien beter.
  Wij gaan ook nooit de stad in met O&N. Het is ergens anders ook vaak beregezellig. Geloof ook niet dat het in andere, grotere, steden minder druk is voor de deur. Als je dan op 2 of 3 januari terugkomt, kun je nog wel mooi de zoen-schade inhalen. Terwijl je daar nieuwe zoen-contacten kon leggen. Dat dan weer wel.


  ⚠️ Meld

 9. Ik moet zeggen dat ik die bandjes pure geldklopperij vind. Op een normale stapavond betaal je toch ook geen entree om een kroeg in te komen?

  Tot op zeker hoogte kan ik de geachte van de eigenaren wel volgen, maar maak de garderobe en het toiletgebruik dan gratis en geef 1 of 2 gratis consumpties want dat nu bij mijn weten niet zo. Je avond stappen wordt duurder terwijl je er niets extra’s voor krijgt (en nee, een glas champagne vind ik niet iets extra!)

  Voor mij dus geen O&N in de stad, voor degene die wel gaat; veel plezier.


  ⚠️ Meld

 10. 2 keer oud en nieuw in de stad gevierd, belachelijke druktes, dikke rijen, opgekropt met je biri staan en teveel dronken mensen.

  Dan maar tot vroeg in de ochtend bier buizen met vrienden op de bank.


  ⚠️ Meld

Reageer