Harry’s vuurwerkshow

Zwolle – Even leek het er op dat donderdagavond in Zwolle-Zuid alvast de jaarwisseling werd gevierd. Niets was minder waar natuurlijk. Vuurwerkspecialist  Harry’s vuurwerkhal‘  gaf donderdag een vuurwerkshow op het Jo van Marle Sportpark.

Tijdens deze show werd vuurwerk uit de collectie de lucht in geschoten. Het toegestroomde publiek en de vele nieuwsgierigen die even een kijkje kwamen nemen, konden naast de show alvast een bestellijst invullen.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. dat dat zomaar mag, het wordt steeds gekker. die harry steekt dat vuurwerk toch niet af ten algehelen nut maar om zn eigen zakken te vullen.er kon ter plekke (!!!) ook nog en passant een bestellijst worden ingevuld, wist niet dat het jo van marlepark ook nog een detaillistische bestemming had. dat daar een vergunning voor wordt afgegeven is onbegrijpelijk. mijn opa was helemaal in paniek en gezien zijn oorlogservaringen zeer te begrijpen.


  ⚠️ Meld

 2. Joop heeft hier wel een punt. Het is van de zotte dat harry hier munt uit mag slaan. vuurwerk afsteken voor 31 december levert normale stervelingen al een bezoek op aan buro halt, terwijl bij harry “en masse” bonte vuurwerklijsten kunnen worden ingevuld.


  ⚠️ Meld

 3. Ja, zit inderdaad iets in. Dit is gewoon een reclame actie, normaal moet iedereen die een vergunning aanvraagt dit toelichten met 2-a4tjes (5 mei, koninginnedag etc.) Ben benieuwd wat voor toelichting hier bij zat.


  ⚠️ Meld


 4. Zoiets heet ‘demo’ schieten. Elke grote vuurwerkhandelaar in Nederland doet dat de dagen voorafgaand aan O&N, en ook Harry doet dit al jaren en niet alleen in Kampen en Zwolle. Op deze manier kan je zien wat je koopt. Voor dit soort ‘shows’ wordt altijd een vergunning voor aangevraagd, omdat dat verplicht is in Nederland. Onder het mom van demonstratie wordt deze vergunning dan afgegeven.


  ⚠️ Meld

 5. Alleen zo jammer dat ze zulk slechte kwaliteit vuurwerk hebben een keer maar nooit weer ik ga het dit jaar gewoon weer in berkum halen. ;D


  ⚠️ Meld

 6. Daar betaal je je scheel. Nooit klachten gehad over “Harry” we halen al jaren uit Kampen. Met onze vele Zwollenaren, nu zitten ze dus in onze mooie stad.


  ⚠️ Meld

 7. Het is inderdaad heel erg duur geworden. Ik kocht altijd voor ongeveer 80 euro, maar daar krijg ik nu ongeveer 3 redelijke potten voor (500 gram) en een paar pijlen. Ben ik met 5 minuten klaar. Ik heb elk jaar nog gekocht, vind het een leuke traditie maar ik houd het geld nu in de zak. Voor 80 euro heb ik in juli een hele week een huurauto in Spanje, vind ik net iets belangrijker. Heb ik dat alvast maar weer betaald. Tja, je moet prioriteiten stellen niet? Ik hoop verder wel dat veel mensen wat kopen want dat houdt de economie aan de gang. Dat is nu belangrijk in deze tijden. 😀


  ⚠️ Meld

 8. De olympische spelen zijn voorbij Pp, dus besteedt bijna niemand daar meer aandacht aan. Zo gaat dat. De wereld wist dat het fout was om daar te sporten, maar ja je hebt 4 jaar getraind dus dat is zonde van mijn inspanningen. En vuurwerk, ja dat is voor mijn persoonlijk plezier, dus dat moet ook doorgaan. We hebben overal een mening over maar het moet ons niet persoonlijk raken. Hoeveel mensen hebben op de Partij voor de Dieren gestemd. Denk je dat er minder vlees met de kerst verkocht gaat worden? Nee, we willen er persoonlijk niets voor laten. Het is maar één keer per jaar kerst toch?


  ⚠️ Meld

 9. Daar zetten ze de boel tenminste af, kun je zelf kiezen of je er tussen wilt lopen of waar je de hond gaat uitlaten. Hier moet je maar afwachten op welke hoek iemand staat te knallen. Belangrijk verschil lijkt me.


  ⚠️ Meld

 10. @Danny

  Demo’s worden ook gewoon afgezet en niet midden in een woonwijk afgestoken.
  Ik neem aan dat je het over particulieren hebt die je de supervlinders om de oren gooien.

  En of je zelf wilt kiezen of je ’t hoort, als het in je wijk gebeurt, heb je geen keus. 😀


  ⚠️ Meld

 11. Demo’s worden ook gewoon afgezet en niet midden in een woonwijk afgestoken.

  Links op het ‘laatste reacties overzicht’ staat ;Demo’s ipv demo’s…..dan had dit zinnetje wel een heel bizar karakter haha


  ⚠️ Meld

Reageer