Uitreiking Vrijwilligersprijs Zwolle

Zwolle – In een bomvolle ‘Buitensoos’ werden donderdagavond honderden Zwolse vrijwilligers in het zonnetje gezet door middel van muziektheater en de uitreiking van de vrijwilligersprijzen.


Dhr. Van Olst verrast met de titel Zwolse vrijwilliger van 2008…

Het Zwolse muziektheater gezelschap Firma Weiland ontving alle gasten en vermaakte die ook in de grote zaal door middel van een muzikaal sprookje rond Koning Janus van het Koninkrijk het Grote Hart. Voorafgaand aan de feestelijke avond werd er door het voltallige college van Zwolle koffie geschonken. De vrijwilliger van 2008 werd dhr. Ab van Olst. Hij zet zich al jaren belangeloos in voor CJV Schelle. De tweede plaats was voor het duo Nel Prins en Truus van Haaster van Gilde Zwolle. De derde plaats was voor Dennis Gielen van de Culturele Vereniging Eureka. Bij de groepen was de eerste plaats voor de Werkgroep restauratie en renovatie van de Muziektent in Assendorp. Tweede werden de vrijwilligers van Tactus / Aanzet. De derde positie was voor de Vereniging Openluchtbad Zwolle. De vrijwilligers van Weblog Zwolle waren dit jaar voor het eerst genomineerd, maar werden helaas niet uitgekozen voor de ereplaatsen. Nog bijzonder was, dat Dennis Gielen zowel individueel als ook als vrijwilliger van de Muziektent Assendorp in de prijzen viel.


Wethouder Cnossen en burgemeester Meijer schenken koffie…


De Firma Weiland vermaakte de vrijwilligers…


Het college geeft alle Zwolse vrijwilligers een grote pluim…

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ikke wel hoor … twee keer op het podium, en niet te vergeten natuurlijk alle fijne collega’s waar ik al die jaren mee samen heb gewerkt, ontzettend bedankt allemaal.


    ⚠️ Meld

Reageer