Nieuw bestuur SOOZ
Nieuw bestuur SOOZ

SOOZ heeft nieuw bestuur

Zwolle – Het studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ), de belangenbehartiger voor de Zwolse student, heeft een nieuw bestuur gekozen. Het gaat enthousiast van start. Voor alle zaken die studenten aangaan kun je bij het SOOZ terecht.

Op woensdag 11 augustus heeft de Algemene Ledenvergadering ingestemd met de benoeming van Bestuur Ruesink. Dit bestuur zal vanaf 6 september met het volle vertrouwen van haar leden de Zwolse studenten gaan vertegenwoordigen. Eefje Ruesink zal als voorzitter leiding geven aan haar bestuur.

Verder zal het bestuur bestaan uit secretaris Michelle Haas, penningmeester Juliët Meijboom en algemeen bestuurslid David Westendorp.

Het SOOZ wist zich afgelopen jaar in te zetten voor studentenwelzijn rondom corona, huisvesting, de juridische balie en de #NietMijnSchuld campagne. De komende weken is bestuur Ruesink klaargemaakt om het stokje over te nemen van Bestuur Van de Poll. Vanaf 6 september verlaat het nieuwe bestuur de startblokken en zal zich inzetten om er een schitterend jaar van te maken.

Artikel delen: