Racoon komt naar Zwolle

Zwolle – Na een zeer geslaagde theatertour is de sympathieke band Racoon weer helemaal klaar om ouderwets de poppodia in te duiken. Hedon is zaterdag 28 februari aan de beurt en dat betekent een intiem moment met één van Nederlands meest succesvolle bands. De kaartverkoop is gestart.

Racoon heeft dit jaar hun vierde album Before You Leave uitgebracht, met succes! De singles Lucky All My Life en Clean Again waren namelijk beide vette hits. De Zeeuwse band heeft overigens vele hoge noteringen op haar naam staan, want wie kent nummers als Feel Like Flying, Laugh About It of (monsterhit) Love You More nou niet?! De theatertour eindigt in december en bleek bijzonder in de smaak te vallen, net als de uitverkochte clubtour dit voorjaar trouwens. Minstens zo succesvol waren ook de optredens op Pinkpop en Parkpop. Of het nou gaat om het in beroering brengen van het Nederlandse theaterpubliek of het festivalpubliek massaal te laten meezingen of het podiumpubliek in extase te krijgen; een optreden van Racoon is een gegarandeerd succes!

Zoals gezegd is de voorverkoop gestart. Voorkom teleurstelling en wacht niet te lang met het kopen van een kaartje. Kaarten zijn direct te bestellen op www.hedon-zwolle.nl of te koop bij Plato en VVV in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.