Omscholen tot Software Developer bij Cibap Next in Zwolle

Omscholen tot Software Developer bij Cibap Next in Zwolle

Zwolle – De software development industrie is booming. Jaarlijks zijn er meer nieuwe vacatures dan dat er afgestudeerde developers de arbeidsmarkt op komen.

Of het nu gaat om de logistieke sector, de techniek, de gezondheidszorg, de food sector of de creatieve industrie, er is veel werk beschikbaar. Cibap Next, opleider in creatief denken en doen voor mkb’ers en zzp’ers in Regio Zwolle, organiseert in samenwerking met Arcady, een inspiratiesessie op 27 september van 19.00 tot 20.30 uur bij Cibap in Zwolle.

De inspiratiesessie is geschikt voor iedereen die meer wil weten over software development of die zichzelf (volledig) wil omscholen tot Software Developer. Tijdens de inspiratiesessie vertelt Wessel Loth, Full Stack Developer bij Arcady, alle ins en outs van dit creatieve beroep. De deelnemers krijgen een duidelijk beeld van de werkzaamheden van een Software Developer. Zij leren meer over de benodigde basiskennis of kwalificaties, krijgen uitleg over de verschillende programmeertalen, architecturen en workflows en de mogelijkheden qua scholing.

Deelnemers aan de inspiratiesessie maken kennis met een greep uit de elf trainingsmodules van Software Development die worden aangeboden door Cibap Next, waaronder: Web Development, Documentatievaardigheden en Database en SQL Foundation. De trainingsmodules worden door Cibap Next aangeboden in de blended learning vorm. Dat betekent leren in zowel klassikale bijeenkomsten en online lessen. Daarnaast komt de certificering van elke module aan bod.

Voor vragen over de inspiratiesessie Ontdek de creatieve wereld van Software Development en aanmelden, kijk Aanmelden www.cibapnext.nl. Deelname is kosteloos.

Artikel delen: