Meedoen met  IK TOON op de stoep

Meedoen met IK TOON op de stoep

Zwolle – Stadkamer en Zwolle Unlimited organiseren op 9 en 10 oktober IK TOON op de stoep. En jij kunt optreden! Met drie trekkers met een platte kar trek je met een groep andere amateurartiesten de wijken van Zwolle in voor spontane optredens op straat.

Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium. Je kunt je nu aanmelden met je band, een muziekduo, een koor, orkest of dansgroep. Publiek is welkom om te komen kijken. De precieze locaties worden op de website van IK TOON bekendgemaakt.

Festivalplatform Zwolle Unlimited organiseert IK TOON op de stoep voor Stadkamer en krijgt daarbij ondersteuning van de jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellen scholengemeenschap. In hun eerste jaar krijgen ze de techniek van het vertellen aangeleerd door één van de trainers van het gilde. Vervolgens brengen zij op zo veel mogelijk live-evenementen hun verhalen ten gehore. Tijdens IK TOON op de stoep verzorgen de jonge verhalenvertellers de presentatie op de platte kar en vertellen zij verhalen tussen de optredens door.

Lijkt het jou en jouw gezelschap leuk om mee te doen aan IK TOON op de stoep? Ben je op de ochtend of middag van zaterdag 9 of zondag 10 oktober beschikbaar voor twee optredens van maximaal 20 minuten? De optredens moeten akoestisch zijn, dus zonder versterking uitgevoerd kunnen worden. Je kunt je aanmelden via de Stadkamer bij Anne Blok, anne.blok@stadkamer.nl. Let op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voor kinderen, volwassenen en jongeren die de artiesten willen komen bewonderen: IK TOON op de stoep is gratis toegankelijk en wordt gehouden op 9 en 10 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. De precieze locaties van de optredens worden op de site van IK TOON bekendgemaakt: www.iktoonzwolle.nl

Artikel delen: