Gezocht in Zwolle: Een professionele pizza-proever

Gezocht in Zwolle: Een professionele pizza-proever

Domino’s Pizza franchisenemer in Zwolle zoekt een professionele pizza-proever

Zwolle – De grootste Domino’s franchisenemer van Nederland heeft in Zwolle een bijzondere vacature openstaan, zij zijn namelijk op zoek naar een professionele pizza-proever.

Het klinkt als een droombaan: pizza eten en betaald worden. Maar, zoals Domino’s zelf aangeeft, het gaat hier om een serieuze job. De gelukkige pizza-fan die wordt aangenomen gaat aan de slag als ‘social media creative’ en beoordeelt pizza’s. Dat zijn pizza’s die op het menu staan, unieke bestellingen van klanten, zelfverzonnen pizza’s en pizza’s die op social media worden voorgesteld. De pizza-proever maakt én proeft de pizza’s en post het resultaat in een video op social media.

Regiomanager Reijer Holtmanns verwacht veel reacties en sollicitaties: ‘Voor iedereen die dagelijks door zijn social-tijdlijn scrolt, zelf video’s maakt en van pizza houdt is dit dé ideale (bij)baan. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zullen de kanshebbers namelijk zelf een pizza in de winkel maken, opeten én deze via een video reviewen. Daarbij letten we natuurlijk vooral op creativiteit!’

Met 16 Domino’s vestigingen, vooral in het midden en oosten van het land, is de Domino’s franchisenemer altijd op zoek naar nieuw talent. Met de functie van professionele pizza-proever verwachten zij een jonge doelgroep aan te spreken en tegelijkertijd te laten zien hoe tof het is om zelf pizza’s te maken. Holtmanns vertelt: ‘Een groot deel van onze potentiële collega’s is actief op social media, zoals Instagram, TikTok en YouTube. Juist daar willen we zichtbaar zijn’.

Veel functie eisen zijn er niet. De pizza-proever is minimaal 16 jaar, verbaal sterk in het Nederlands en bij voorkeur Engels, ervaren in het maken van online video’s en zoals de Domino’s franchise het zelf omschrijft ‘hongerig naar likes, comments en duimpjes omhoog’.

De vacature is terug te vinden op de lokale Instagram pagina, TikTok en via www.pizzaproever.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.