Uitverkocht Pink Ribbon Theater Diner

Zwolle – Vijf studenten van de Fast-Track opleiding Horeca-ondernemer/-manager organiseren maandag 15 december a.s. een uitverkocht theater diner ten gunste van Stichting Pink Ribbon. Het diner vindt vanaf 17.30 uur plaats in het onlangs geopende Restaurant ‘Even’ te Zwolle.  

De derdejaars studenten kregen vanuit de module ‘Leidinggeven en organiseren’, opdracht om een evenement op een externe locatie te organiseren. Dit in samenwerking met diverse horecaondernemers uit de regio. De studenten zijn een samenwerking aangegaan met Brasserie/ Restaurant Even, Restaurant/ Bar Mizu en Drank- en Spijslokaal de Atlas. “Voor ons was dit project één groot leerdoel”, aldus de studenten.

Met deze restaurants hebben ze een verrassend vijfgangendiner samengesteld, bestaande uit een amuse, een voorgerecht, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. En dat voor ruim 130 bezoekers. Deze bezoekers betalen 50 euro, waarvan 50 procent rechtstreeks ten gunste komt van Stichting Pink Ribon. Dit bedrag wordt aan het eind van het diner overhandigd aan een ambassadeur van de Stichting. 

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie, die aandacht vraag voor borstkanker. Doel van de Stichting is het aantal gevallen van borstkanker te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg van patiënten en hun omgeving te verbeteren.  

Het Pink Ribbon Theater Diner vindt plaats op maandag 15 december a.s. vanaf 17.30 uur bij Brasserie/ Restaurant Even aan de Melkmarkt 15 in Zwolle. Meer informatie: www.restauranteven.nl . 

Artikel delen: