Tafeltennis Zwolle ook volgend seizoen eerste divisie

Deventer – Het is Tafeltennis Zwolle niet gelukt om promotie naar de eredivisie tafeltennis af te dwingen. Op neutraal terrein, bij tafeltennisvereniging Swift in Deventer, kon ook de tweede kans tegen de nummer 7 van de eredivisie Messchendorp Pallet uit Harkstede niet gegrepen worden.

Na 4 wedstrijden had Messchendorp Pallet al de benodigde 4 punten binnen om het verblijf in de eredivisie te verlengen. Dat ging niet vanzelf. De Zwollenaren hadden zeker in de wedstrijd van Robert Jan van der Heijden tegen Jan Tammenga en in het dubbel goede kansen om een punt te halen, maar konden in beide gevallen de verkregen voorsprong niet over de streep trekken. Gerben Last (in de eerste wedstrijd tegen oudgediende Gert Kobes) en Matthias Sijtstra (tegen Frank Hollak) konden geen vuist maken. Door deze uitslag blijft Tafeltennis Zwolle komend seizoen actief in de eerste divisie. Opnieuw zal dan de doelstelling zijn om mee te spelen om de titel en om promotie naar de eredivisie. Die doelstelling is dit seizoen al gehaald, maar het laatste stapje naar de eredivisie kon niet gezet worden. Met de nu opgedane ervaring hoopt het team volgend seizoen weer sterker te voorschijn te komen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. realistisch
    Tja, de mannen van Messchendorp zijn beter dan de tegenstanders van vorige week. Dat Zwolle zou verliezen lag ook wel in de lijn der verwachting, alleen jammer dat ze geen partij konden winnen. Volgend jaar maar weer kampioen worden en opnieuw proberen promotie af te dwingen!


    ⚠️ Meld

Reageer