Vaccinatielocatie Paxtonstraat - Foto: GGD IJsselland
Vaccinatielocatie Paxtonstraat
Foto: GGD IJsselland

GGD neemt 25 september nieuwe vaccinatielocatie Zwolle in gebruik

Zwolle – GGD IJsselland neemt zaterdag 25 september de nieuwe vaccinatielocatie aan de Paxtonstraat 17 in Zwolle in gebruik. In de IJsselhallen worden vrijdag 24 september de laatste prikken gezet, waarna deze locatie wordt gesloten.

De Paxtonstraat op bedrijventerrein Marslanden is goed bereikbaar per auto en fiets. Aan de overkant van de weg ligt een groot parkeerterrein waarop je gratis kunt parkeren. Mensen met een invalidenkaart kunnen hun auto nabij de ingang parkeren. Op ruim een kwartier lopen stoppen bussen.

Via deze webpagina van de GGD kunnen de actuele openingstijden van de priklocaties worden gevonden. Je kunt je bij GGD IJsselland zowel met als zonder afspraak laten vaccineren.

De testlocatie in de IJsselhallen verhuist ook naar de Paxtonstraat 17. De laatste testen zijn vrijdag afgenomen aan de Rieteweg. De volgende testmogelijkheid in Zwolle is vanaf dinsdagmorgen 21 september. Om 9.00 uur worden de teststraten op de nieuwe locatie geopend. De openingstijden voor een test zonder afspraak zijn: 9 tot 11 uur, 11.30 tot 13.15 uur en 14 tot 16 uur.

Bron: GGD IJsselland

Artikel delen: