Studenten Deltion organiseren 24 urige LAN-party

Zwolle – Studenten van het Deltion College organiseren 18 en 19 december a.s. de jaarlijkse LAN-party. Een evenement waarbij studenten 24 uur gamen en kennis uitwisselen over computers.  De party vindt plaats in de campus van het Deltion College te Zwolle.

Een LAN-party is bedoeld voor jongeren die helemaal weg zijn van computers en games. Iedereen neemt zijn eigen computer mee. Deze computers worden via een Local Area Network (LAN) aan elkaar verbonden. Vervolgens wordt er 24 uur gestreden en kennis en ervaring uitgewisseld. De inschrijvingen voor 18 en 19 december lopen storm. Vorig jaar deden al ruim 250 studenten van het ICT Lyceum mee. “Dit jaar kan het alleen maar meer worden”, aldus de studenten. De opbrengsten van het evenement komen ten gunste van het project Gambia.

Het Deltion College wil binnenkort een docent naar Gambia af laten reizen, om computers in een jongerencentrum te plaatsen. Dit met als doel om de werknemers van het jongerencentrum te leren om les te geven.

De LAN-party vindt plaats op 18 en 19 december a.s. van 9.00 uur tot 9.00 uur bij het Deltion College, op de Brug van de locatie aan de Willaertstraat 1 in Zwolle. Meer informatie of aanmelden:

www.deltion-ict.nl/lanparty

Artikel delen: