Motorcycle-Event Zwolle 2009

Zwolle – Nog twee maanden en dan wordt in de IJsselhallen in Zwolle voor de zesde keer op rij de succesvolle motorbeurs Motorcycle-Event gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een onvergetelijke editie te worden. De zes verschillende hallen zullen geheel gevuld zijn met ruim 20.000 m² motorplezier, waaronder een diversiteit aan stands met producten en diensten op motorgebied, een internationale indoor cross en adembenemend entertainment.

De beurs is bijna uitverkocht, 7-voudig kampioen in de supersportklasse Ten Kate motoren is aanwezig om de Honda modellen voor het nieuwe seizoen te presenteren. Daarnaast zijn onder meer de volgende exposanten aanwezig: AMC motoren, Anbergen, Kalsbeek, Roefs motoren, Salland motoren, Stretta, Wim ter Braake motoren, motorhuis Langezwaag en motorhuis Bakker. Uiteraard vindt u naast dealers van nieuwe en gebruikte motoren ook leveranciers van motorgerelateerde producten zoals motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen, vakanties en verzekeringen.

Op de website www.motorcycle-event.nl vindt u de volledige lijst van exposanten, inclusief een overzicht van te verwachten deelnemers.

Nieuw dit jaar en speciaal voor motorverenigingen is het motorclubhuis.

Wat is nu een betere plek om een geslaagde clubdag te houden met de leden van een motorvereniging dan op een motorevenement? Tijdens het Motorcycle-Event is het mogelijk voor verenigingen om het motorclubhuis te reserveren en om vervolgens met alle leden van het motorspektakel te genieten. Het motorclubhuis ziet eruit als een ware motorbar. Pooltafels, dartborden en sfeervolle muziek zijn de basis voor een geweldige clubdag. Daarnaast is het Motorcycle-Event de plek voor het bekijken van de internationale motorcrosswedstrijden en stoere demonstraties, modeshows met de nieuwste motorkleding en voor het diverse aanbod van de mooiste motorproducten.

Het altijd al spectaculaire crosscircuit zal dit jaar het strijdtoneel zijn voor een Indoor supercross en supermoto evenement van internationale allure. Het sterke deelnemersveld met nationale en internationale toprijders, waaronder het jonge talent Shannon Terreblance, Marcel van Drunen (Nederlands Kampioen Supermoto), Bart Conen (Nederlands Kampioen MX2 Nationaal) en Oliver Pope (wereldkampioen Supermoto S3), bewijst dat het spannende wedstrijden gaan worden.

Uniek aan deze Indoor is een aparte damesklasse op zondag 1 februari, waar 15 dames uit binnen- en buitenland strijden om de titel: Snelste Dame IndoorMotorcross Zwolle. Naast de Nederlands Kampioene Marielle de Mol staan ook WK rijdster Megan Lewis en Sophia Paull uit Engeland aan deze start.  

Data en openingstijden

De beurs is op vrijdag 30 januari geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari van 10.00 uur tot 18.00 uur. 

De entreeprijs bedraagt €12,50 per bezoeker, hiermee heeft u toegang tot het Motorcycle-Event en tot de Indoor Motorcross. Bezoekers krijgen via ingevulde flyer € 2,50 korting. Deze is te downloaden via www.motorcycle-event.nl/korting en www.indoormotorcross.nl/korting.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Kalsbeek aanwezig? Ik zou verbaasd zijn als dat zo is. Vorig jaar stond hij er ook niet en had Willem grote borden gemaakt om te wijzen waar zijn zaak zat en dat liep storm. Denk dus niet dat hij de moeite gaat nemen om motoren die kant op te verkassen en een stand op te bouwen terwijl zijn zaak 1 km verderop is……


    ⚠️ Meld

Reageer