Letsbigay wordt The Big Christmas Party

Zwolle – Wegens zeer tegenvallende voorverkoop van Letsbigay op 26 december heeft organisator, Area38, besloten dit gay feest te annuleren. Maar hiervoor komt wel een schitterende Christmas Party in de plaats. 

Hiermee verdwijnt voorlopig het laatste grote gay feest in Zwolle. Na de bedroevende bezoekersaantallen tijdens de laatste Pink Garden en nu ook deze slechte voorverkoop lijkt het erop er vanuit de gay scene geen animo meer voor is. Area38 betreurt het maar zegt voorlopig geen financiele risico’s meer te gaan nemen voor deze doelgroep en dan liever iedereen een leuke avond op 2e kerstdag te bezorgen. 

26 december dus een mega groot kerstfeest in de Broerenkerk met alle stijlen muziek en dus de perfecte manier voor iedere Zwollenaar om de kerst af te sluiten. Met DJ Promiss, DJ Miss Smile , danseressen en much more. Kaarten zijn slechts 5 euro en verkrijgbaar bij Sam Sam Music, Ster Videotheek Assendorp en via www.area38.nl  The Big Christmas Party, Broerenkerk, vrijdag 26 december, aanvang 22.00 uur.

Artikel delen:

Reageer