FC Zwolle geeft supporters kerstcadeautje

Zwolle –  Aanstaande vrijdag speelt FC Zwolle de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2008 tegen FC Dordrecht. Aan deze laatste wedstrijd voor de kerst, geeft FC Zwolle een feestelijk tintje.    

Aan de vooravond van de feestdagen, wil FC Zwolle drie punten pakken tegen FC Dordrecht. Met een goed gevoel de winterstop ingaan, om na de winterstop een inhaalrace te beginnen. Extra steun van de supporters kan hierbij niet gemist worden! Om met zoveel mogelijk mensen de selectie naar de overwinning te schreeuwen, heeft FC Zwolle al haar seizoenkaarthouders een kerstcadeautje gegeven: een gratis kaart voor de wedstrijd FC Zwolle – FC Dordrecht. Daarnaast zorgt FCZ Tifosi weer voor fantastische sfeeracties en zal DJ Henri Geerlings voor de nodige muzikale kerstklanken zorgen. En wie weet brengt de kerstman nog een bezoek aan het FC Zwolle stadion.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Misschien dat de kerstman in de spits wil spelen want de spelers die we nu hebben hadden eigenlijk met Sinterklaas mee terug naar Spanje gemoeten.
  In de zak uiteraard….


  ⚠️ Meld

 2. Het barst van de cadeautjes bij de FC. Vorige week al de aankondiging van het vertrek van voorzitter Van Vliet. Maar nu: de gemeente Zwolle gaat de gemeentegarantie afbouwen. Hoe pakt dit uit??


  ⚠️ Meld

 3. geschreven door Johan Kortink, op 16 december 2008 om 15:32

  wat een onzin, laat ze eerst eens beter gaan voetballen

  Weer zo’n opmerking die er totaal niet toe doet. Neem in elk geval de moeite om het stukje eerst te lezen. 😛


  ⚠️ Meld

 4. 😉 , ik bedoelde eigenlijk waar je de kaartjes kan afhalen? of hiervoor ook bij de stadionkass’s kan worden gewacht?

  =======

  Geen idee.
  Iemand anders… ?


  ⚠️ Meld

Reageer