De cast voor Ciske is rond - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De cast voor Ciske is rond

Zwolle – De afgelopen weken heeft het artistiek team van het Zwols Muziektheater flinke hoofdbrekers gehad om de puzzel rond te krijgen.

Wie speelt welke rol in de succesmusical Ciske de Rat? Deze ontroerende, meeslepende maar ook gezellige en uitbundige voorstelling wordt op 8, 9 en 10 april 2022 opgevoerd in Odeon.

Er hebben maar liefst 38 volwassenen en 22 kinderen geauditeerd. Voor het eerst in de 87-jarige geschiedenis van de vereniging speelt er naast de “gewone” cast ook een 12 koppige kindercast mee. De audities werden in maar liefst 4 dagen gehouden en het is duidelijk geworden dat er ontzettend veel enthousiaste talenten in Zwolle en omstreken wonen. De volwassen Cis Vrijmoeth wordt vertolkt door Zwollenaar Jann Hogeboom. Hij speelde al meerdere prachtige hoofdrollen voor het Zwols Muziektheater, zoals die van Bobbie Goud in Urinetown, waarvoor hij in 2019 genomineerd werd voor een Amateur Musical Award.
De jonge Ciske de Rat wordt gespeeld door Lucas Boersma. Dit talentje van 10 jaar kan niet wachten om deze droomrol te vervullen.
Benieuwd naar de voltallige cast? Kijk dan op www.zwolsmuziektheater.nl, of bezoek Facebookpagina of het Instagramaccount. De kaartverkoop start op 1 november.

Artikel delen: