Guus Meeuwis en BLØF geven extra optredens in Hedon te Zwolle - Foto: Geertjan Kuper
Foto: Geertjan Kuper

Guus Meeuwis en BLØF geven extra optredens in Hedon te Zwolle

Zwolle – Goed nieuws voor alle fans van BLØF en Guus Meeuwis want er zijn voor beide acts extra shows in Hedon toegevoegd. De kaartverkoop voor de reguliere shows van beide artiesten liep zo hard zodat de artiesten hebben besloten om extra shows aan hun tour toe te voegen.

Beide artiesten hebben bijna geen introductie meer nodig in Zwolle en speelden al meerdere keren in Zwolle. Dat ze graag op het podium van Hedon staan mag duidelijk zijn met de toevoeging van de twee extra shows. BLØF bracht recent hun succesvolle EP ‘Polaroids_01’uit en weet met single Horizon goed te scoren in de hitlijsten. Met meer dan dertig jaar ervaring in de muziekindustrie zijn deze titanen niet meer weg te denken van het podium.

Guus Meeuwis heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Hij heeft o.a. The Streamers opgericht en georganiseerd, nieuwe nummers geschreven en afgelopen weekend werd hij nog onderscheiden met de Gouden Erepenning van de gemeente Tilburg. Guusj is de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: Tijdens zijn ‘In de Basis Clubtour’ speelt Guus de liedjes, waaronder zijn grootste hits, dan in de meest pure vorm, met een hele kleine bandbezetting.

De kaartverkoop voor deze extra optredens op woensdag 17 november (BLØF) en zaterdag 6 november (Guus Meeuwis) zijn van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Artikel delen: