De Stad Verbeeldt zoekt enthousiaste vrijwilligers

De Stad Verbeeldt zoekt enthousiaste vrijwilligers

Zwolle – Stichting De Stad Verbeeldt in Zwolle zoekt enthousiaste vrijwilligers voor verschillende exposities, zoals de Zilveren Camera in Harculo aan de IJsselcentraleweg 6 in Zwolle-Zuid.

Als vrijwilliger kun je actief meedoen. De stichting is op zoek naar vrijwilligers voor de rondleidingen, de kassadienst, educatie, techniek en logistiek of pr en communicatie. Er wordt gewerkt met een enthousiast team van vrijwilligers, amateurs en professionals met passie voor verhalen en fotografie, beeld en geluid.

Je kunt als vrijwilliger zelf kiezen voor welke taken je zou willen inzetten op het aanmeldingsformulier. Er wordt gewerkt met een maandrooster, waarin de vrijwilligers zelf aangeven welke data en tijden het beste uitkomt. Een dagdeel bestaat uit ongeveer 3,5 uur en je werkt in tweetallen per dagdeel. De expositie is geopend van dinsdag t/m zondag (op maandag open voor groepen uit het onderwijs).

De website wordt dagelijks bijgehouden met informatie over nieuwe ontwikkelingen in het programma. Je wordt hiervan ook regelmatig op de hoogte gesteld.

Op dit moment wordt de expositie Zilveren Camera voorbereid met een interessant programma:

• Een bijeenkomst Verhalen van Harculo met oud-werknemers en professionele fotografen en amateurfotografen op zondagmiddag 31 oktober 2021 van 14.00 – 16.30 uur. Locatie Harculo, Zwolle.
• Een fotografische zwerftocht langs de IJssel met Bert Janssen, fotograaf, op zondagmiddag 14 november 2021 van 14.00 – 16.30 uur. Locatie Harculo, Zwolle;
• FOTOLAB FOTO GAAF voor kids 10+, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s op zondagmiddag 7 en 21 november 2021 van 14.00- 16.30 uur met Margreet Vloon, Corine Aalvanger, Gerlinde Schrijver en Annemarie Zijl. Locatie Harculo, Zwolle
• Twee stadsgesprekken met landelijke fotografen op twee maandagavonden rond de thema’s ‘Oog voor de ander’ en ‘Oog voor de toekomst’ . Op 15 november 2021 van 20.00 – 22.30 uur komt Kadir van Lohuizen, fotograaf, naar Zwolle over Rijzend Water, klimaatverandering en op 22 november 2021 van 20.00 – 22.30 uur komt Ilvy Njiokiktjien, fotograaf, vertellen over haar fotoserie Co Housing, hoe generaties samen wonen, werken en leven. Beide stadsgesprekken: locatie Harculo, Zwolle.

Voor nieuwe vrijwilligers die zich willen aanmelden is er een mogelijkheid om kennis te maken met De Stad Verbeeldt tijdens deze avonden.

Indien je interesse hebt is meer informatie te vinden op: www.destadverbeeldt.nl/vrijwilligers

Artikel delen: