Studenten steunen actie 3FM Serious Request

Zwolle – Donderdagochtend 18 december gaan 90 eerstejaars studenten van de opleidingen apothekers- tandarts- en doktersassistent van het Deltion College geld inzamelen voor vluchtelingen wereldwijd. Deltion sluit hiermee aan bij de actie van 3FM Serious Request.

De activiteiten vinden voor een deel plaats op locatie Nijverheidstraat én op de Campus van het Deltion College. De in totaal 90 studenten gaan verdeeld in 20 groepen aan de slag. Iedere groep krijgt van Deltion €5, – met als doel om dit bedrag te vermeerderen. De groepen zijn vrij in wat ze gaan doen.  Acties die nu al bekend zijn: auto’s wassen, kerstgroeten verkopen en koek verkopen. De groep die het meeste geld heeft opgehaald wordt aangeboden om het geld naar het Glazen Huis in Breda te brengen.

Het Deltion College vindt het belangrijk om studenten stil te laten staan bij mensen die het minder hebben. Deze inzamelingsactie is daar een prima voorbeeld van. En het mes snijdt aan twee kanten, want studenten leren op deze manier in korte tijd met elkaar tot creatieve acties te komen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer