IK TOON ook bij jou op de stoep

IK TOON ook bij jou op de stoep

Zwolle – Stadkamer en Zwolle Unlimited organiseren op 9 en 10 oktober IK TOON op de stoep. Met drie trekkers met daarachter een platte kar trekken ze de wijken van Zwolle in voor spontane optredens op straat. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium.

Festivalplatform Zwolle Unlimited organiseert IK TOON op de stoep voor Stadkamer. Zwolse amateurartiesten geven acte de presance. Ook krijgen deze artiesten ondersteuning van de jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot. De jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellen scholengemeenschap.

In hun eerste jaar krijgen ze de techniek van het vertellen aangeleerd door een van de trainers van het gilde. Vervolgens brengen zij op zo veel mogelijk live-evenementen hun verhalen ten gehore. Tijdens IK TOON op de stoep verzorgen de jonge verhalenvertellers de presentatie op de platte kar en vertellen zij verhalen tussen de optredens door. Van een blaasband tot een circus act en van een zang trio tot een harmonieorkest, er is van alles te zien tijdens IK TOON op de stoep. Het programma van Ik Toon Op de Stoep kan je vinden op www.zwolleunlimited.nl/iktoonopdestoep

Voor kinderen, volwassenen en jongeren die de artiesten willen komen bewonderen: IK TOON op de stoep is gratis toegankelijk en wordt gehouden op 9 en 10 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Bij vv Berkum rijdt ook regelmatig de plattte kar rond, meestal zo aan het eind van het seizoen. Het is dan een drukte van jawel. Die Berkummer zijn altijd wel in voor een feestje.


    ⚠️ Meld

  2. Beste Berkummer,

    Op vrijdag 8 oktober vindt het VW Golfevent 2021 van de Businessclub VV Berkum plaats. Het belooft weer een enerverende middag te worden! Graag delen we alvast het programma met je.

    Even mijn handicap verbeteren tijdens het VW Golfevent.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.