Wednesday Night Basketball: Studenten gratis naar de Hammers

Wednesday Night Basketball: Studenten gratis naar de Hammers

Zwolle – Landstede Hammers komt met Wednesday Night Basketball. Tijdens deze wedstrijden op woensdagavond krijgen studenten, op vertoon van hun studentenkaart, gratis toegang. De eerste editie is komende woensdag, als de Hammers tegen Basketball Academie Limburg spelen.

De Hammers begonnen de competitie met een nederlaag tegen Heroes Den Bosch, maar herstelden zich afgelopen woensdag met een overwinning op Basketball Academie Limburg. Die ploeg komt woensdag naar het Landstede Sportcentrum, daar waar de wedstrijd voor het eerst in het teken staat van Wednesday Night Basketball. Op deze avond hebben alle studenten uit Zwolle en omstreken gratis toegang tot de wedstrijd.

Om gratis naar binnen te kunnen, hebben studenten een studentenkaart nodig. Op vertoon van deze studentenkaart krijgen ze toegang tot het Landstede Sportcentrum. “We hopen dat veel studenten uit Zwolle ons woensdag komen steunen. Het belooft een mooie en sfeervolle wedstrijd te worden, waar je echt bij moet zijn! Hopelijk zien we jullie woensdag allemaal in onze hal,” laat Landstede Hammers weten.

De wedstrijd tussen Landstede Hammers en Basketball Academie Limburg begint om 19.30 uur.

Artikel delen: