Sinterklaasactie ‘Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen!’ weer van start

Sinterklaasactie ‘Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen!’ weer van start

Zwolle – Het is weliswaar nog lang geen 5 december maar de sinterklaasactie, die vorig jaar helaas door corona niet door ging maar het jaar ervoor ontzettend goed is verlopen, wordt opnieuw gehouden.

De actie is inmiddels gestart, zodat er veel cadeaus ingezameld kunnen worden. De organisatoren hebben de vorige actie met man en macht gewerkt om veel kinderen een bijzondere sinterklaasavond met Sinterklaas of Piet en een zak vol gulle giften te bezorgen. En daar gaat het om. Dit jaar hebben ze uw hulp nog meer nodig om aan alle vraag te kunnen voldoen, er zijn meer gezinnen met kinderen die op de sinterklaasactie Zwolle een beroep moeten doen dit jaar.

Met uw hulp willen zij dit jaar heel veel kinderen bereiken, zodat elk kind Sinterklaas kan vieren.
Ze vragen geen geld maar vragen alle inwoners van Zwolle om een gift te doen in de vorm van één of meerdere cadeaus. Dit zodat alle gezinnen met kinderen, die net boven of onder de bijstandsnorm leven of gezinnen die financieel om wat voor reden dan ook de kinderen geen cadeaus kunnen geven toch een fijn sinterklaasfeest te bezorgen. Deze groep kinderen willen zij met uw hulp bezoeken als Sinterklaas en Pieten en ze zo alsnog een heerlijk avondje geven met cadeaus.

“Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huisje voorbij rijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeaus, maar jouw huisje gaat hij voorbij. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. Ben jij soms niet lief genoeg?”

Het is toch sneu dat er kinderen zijn die op school komen en andere kinderen horen vertellen over pakjes avond en jij kunt niks vertellen over Sinterklaas. De organisatie vraagt de Zwollenaren en het bedrijfsleven om cadeaus te doneren zodat elk kind in Zwolle over Sint kan vertellen en en heerlijk avondje heeft gehad dit moet toch lukken? Helpt u mee?

Op Facebook @Sinterklaasactiezwolle kunt u alle informatie vinden. Ook waar u de cadeautjes in kunt leveren. Voor vragen of donaties mail naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com. ‘Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen!’ Alvast bedankt namens alle kinderen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.