Bromfietser gewond bij ongeval

Zwolle – Een 17-jarige bromfietser uit Steenwijk is op dinsdagavond 16 december rond 18.10 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Luttenbergstraat. De jongen reed richting Assendorp toen uit de Schuurmanstraat een personenauto de weg op kwam rijden. De jonge Steenwijker moest vol in de remmen om de personenauto te kunnen ontwijken en kwam ten val. Een passerende hardloper ontfermde zich over de onfortuinlijke bromfietser en hielp hem overeind.

De onbekende bestuurster van de auto stapte ook uit en zei tegen de bromfietser dat deze naar de eerste hulp van het ziekenhuis moest gaan en ging er vervolgens weer vandoor. De bromfietser bleek zijn pols te hebben gebroken. De politie is op zoek naar deze onbekende automobiliste, de passerende hardloper en eventuele andere getuigen van dit ongeval. Hiervoor kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Lekker dan: zeggen dat hij maar even naar het ziekenhuis moet en zich dan uit de voeten maken?
  Ik hoop dat ze haar te pakken krijgen, stom wicht.

  Doorrijden na een aanrijding lijkt hier wel normaal te worden.
  Ik zag begin vorige week dat op de kruising Van Rooyensingel-Stationsweg een fiets-ster een fietser aanreed, maar even stoppen: ho maar.


  ⚠️ Meld

 2. doorrijden na aanrijden = strafblad; nu maar hopen dat ze haar te pakken krijgen. Deze types mogen ze wat mij betreft voor langere tijd het rijbewijs afnemen! >:(


  ⚠️ Meld

 3. goed fatsoen..da’s absoluut waar. Maar als het goed fatsoen weg is, dan lijkt mij een gepaste maatregel (rijbewijs afnemen) toch een heel duidelijk signaal aan de veroorzaakster om dit weer op regel zien te krijgen. Je kunt hier niet ongestraft mee wegkomen.


  ⚠️ Meld

Reageer