Man krijgt klap van onbekende

Zwolle – Een 18-jarige Zwollenaar kreeg op woensdagavond 17 december rond 19.30 uur zonder aanleiding een klap tegen zijn hoofd van een onbekende man op de Burgemeester van Roijensingel. Het slachtoffer liep al telefonerend ter hoogte van de Van Karnebeekstraat richting de Sassenstraat, toen hij vanuit het niets een klap tegen zijn hoofd kreeg.

De onbekende man is een lange man can ca. 1,95 m van ongeveer 25 jaar. Hij droeg een donkere, licht glimmende jas met een bontkraag en liep weg in de richting van Assendorp. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Als het echt bont is, houd ik er niet van, maar gezien de ‘lichtglimmende’ uitvoering van de rest van de jas, vermoed ik dat er geen arme knagebeestjes in de kraag verwerkt zitten…. 😉  ⚠️ Meld

 2. ooit kocht ik zo’n honderdvijftig kilometer boven karachi een halflang lederen jackie. voor destijds nog geen twintig gulden, op maat vertsteld; ik heb m nog steeds.


  ⚠️ Meld

 3. Ik hoop het niet Duco, dat zou wel van een enorme bevooroordeeldheid getuigen, aangezien de man in zijn volledigheid wordt beschreven en er geen ‘huidskleur’ aan het signalement toegevoegd is. 😉


  ⚠️ Meld

 4. Ook regio verschillend trouwens. Op de noord en of zuidpool is deze bontkraag hype nogsteeds heersend in de scene.
  Leeren jackies daarin tegen zijn samen met de vetkuif volgensmij naar de zwarte markt verdoemt.


  ⚠️ Meld

Reageer