Links Carin Jansen en rechts Ida Knol
Links Carin Jansen en rechts Ida Knol

Inzamelingsactie Isala: sinterklaascadeaus voor kinderen

Zwolle – Ida Knol en Carin Jansen zijn dit jaar weer spontaan begonnen met het inzamelen van cadeautjes bij hun collega’s van het behandelcentrum van het Isala ziekenhuis in Zwolle. Twee jaar geleden deden zij dit ook voor de Sinterklaasactie Zwolle, maar afgelopen jaar was dat door corona niet mogelijk.

Twee jaar geleden leverde de actie twee grote dozen vol cadeautjes op. Er was toen flink ingezameld onder hun collega’s. Het verdient respect dat Ida Knol en Carin Jansen nu weer in gaan zamelen na de coronadrukte van afgelopen jaar, die nog steeds niet over is. Ze hopen dit jaar op een nog groter succes en dat nog meer afdelingen van de Isala klinieken hun voorbeeld zullen volgen.

De Sinterklaasactie Zwolle heeft dit jaar veel meer aanvragen gekregen. Alle hulp is welkom om voor kinderen uit de minima die geen Sinterklaas kunnen vieren cadeautjes in te zamelen. Deze zullen Sinterklaas en Piet langs komen brengen zodat het toch een echte sinterklaasavond wordt.

Ida en Carin geven in ieder geval een mooi voorbeeld en als er meer afdelingen van Isala meedoen zult u dat zeker horen. Nieuwe afdelingen kunnen zich aanmelden via onderstaand e-mailadres. Uiteraard zijn andere bedrijven en instellingen ook van harte welkom om mee te doen.

Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huis voorbij rijdt, terwijl al je vriendjes en vriendinnetjes wel cadeaus krijgen. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. “Ben jij soms niet lief genoeg?” Alvast bedankt namens alle kinderen.

Inleverpunten zijn:

Mulertkamp 4, Zwolle-Zuid

Eerdelaan 31, Stadshagen

Ruiterlaan 16, Engelse Werk

Fivel 57, Aa-Landen

Akkerbergstraat 57, Stadshagen

Dit kan in het weekend van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Doordeweeks van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Op Facebook @Sinterklaasactiezwolle is alle informatie te vinden. Aanmelden voor de sinterklaasactie kan via sinterklaasactiezwolle@outlook.com.

Artikel delen: