Winterse themaweken bij het Ecodrome

Zwolle – Tijdens de kerstvakantie organiseert Expeditie Ecodrome Zwolle de winterse ‘Koud hè’-themaweken. Kinderen ontdekken dan spelenderwijs wat dieren doen om de winter door te komen.

Zo krijgen sommige dieren een dikke wintervacht terwijl anderen in winterslaap gaan. Kids kunnen zelf aan de slag met het maken van een voederketting om de dieren in hun achtertuin of op het balkon te voorzien van een winterkostje. Van zaterdag 20 december tot en met zondag 4 januari is het ‘Koud hè’ in Expeditie Ecodrome Zwolle. Tijdens deze twee themaweken besteedt het park aandacht aan de aanpassingen die dieren doen om de winter te kunnen overleven. Deze aanpassingen zijn te zien in speciaal ingerichte vitrines, ook wordt er een spel gespeeld waarbij deelnemers zelf ontdekkingen doen over dieren in de winter. Daarnaast kunnen kinderen vier keer per dag hun eigen voederketting voor vogels maken. Deelname aan de extra activiteiten in gratis na inschrijving bij de kassa.

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen in Expeditie Ecodrome Zwolle (Willemsvaart 19) elke dag op expeditie gaan. Het park is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen deze dagen ook de nieuwe bewoners van de Jungle Expeditie komen bewonderen. Hier zijn deze maand namelijk twee penseelaapjes geboren en zijn verschillende andere dieren zijn toegevoegd aan de dierencollectie. Op Eerste Kerstdag, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag is het park gesloten.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Zucht. Het Ecodrama blijkt dus nog steeds te bestaan.
    Kost de gemeente 100.000 euro per jaar, en dat voor al die 7 bezoekers per jaar.
    Haalt gauw een teiltje.


    ⚠️ Meld

Reageer