Leden Speeltuin Vereniging Assendorp steken handen uit de mouwen

Foto: Pixabay

Zwolle – De speeltuin op de grens van Assendorp en Pierik is een begrip in Zwolle. Veel mensen die er vroeger zelf als kind hebben gespeeld, genieten er nu met hun (klein)kinderen van de vele speeltoestellen.

Die speeltoestellen hebben onderhoud nodig en daar kan het speeltuinbestuur hulp bij gebruiken. Samen met enkele leden wordt op 23 oktober een klusochtend georganiseerd. “Wij steken graag onze handen uit de mouwen voor de speeltuin!” – Sander, lid van de speeltuin.

“Wat we mooi vinden om te merken, is dat mensen eigenlijk zonder veel nadenken bereid zijn om mee te helpen aan een opfrisbeurt”, zegt bestuurslid Marc Haverkort. Inmiddels ontstaat er al een groepje. Tijdens de coronaperiode was het lastig dit te organiseren, terwijl toen het aantal leden wel toenam. “Nu we weer zonder beperkingen aan de slag kunnen, zien we deze klusochtend als nieuwe start van een regelmatig terugkerende activiteit.”

Aanmelden klusochtend 23 oktober
Iedereen die graag wil helpen kan zich aanmelden voor de klusochtend. Je kunt de hele ochtend komen helpen, of een deel. Van 09.00 tot 13.00 uur zijn er klusmaterialen en is er begeleiding aanwezig. Kinderen mogen ook mee, die kunnen spelen op de plekken waar niet wordt geklust. Doe je graag mee? Stuur dan een mail naar: info@speeltuinassendorp.nl

De speeltuin
De speeltuin werd in 1931 opgericht door buurtbewoners. Toezicht en onderhoud wordt nog steeds uitgevoerd door vrijwilligers die vaak in de directe omgeving van de speeltuin wonen. Wil je meer weten over de speeltuin? Kijk dan op de website: https://www.speeltuinassendorp.com/

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)