Josine Droogendijk
Josine Droogendijk

Koninklijke mode belicht door Josine Droogendijk

Zwolle – Fraterhuis Academie staat zaterdag 23 oktober van 11.00 tot 13.00 uur in het teken van koninklijke mode. Modejournalist Josine Droogendijk schrijft, blogt en vlogt bijna dagelijks over de mode die ten paleize wordt gedragen. Tijdens haar lezing neemt ze ons met woord en beeld mee naar de koninklijke kledingkasten.

Josine Droogendijk schrijft over de mantelpakken van koningin Máxima tot de schoenen van prinses Beatrix, niets ontgaat haar scherpziende oog. Tijdens haar lezing neemt ze ons met woord en beeld mee naar de koninklijke kledingkasten. Wat hangt daar eigenlijk en in hoeverre komen de outfits overeen met wat er getoond wordt op het witte doek? Krijgen wij als kijkers een sprookjeswereld voorgeschoteld of klopt het toch aardig?

Vrienden van het Fraterhuis betalen € 10,00, de reguliere entreeprijs bedraagt € 16,00. De prijzen zijn inclusief collegetoebehoren. Kaarten zijn online te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis. Zowel in de voorverkoop als voorafgaand aan de lezing.

Artikel delen: